Ma rendet teremthetsz a káoszban - Egymondatos horoszkóp - augusztus 22. hétfő

2016.augusztus.22.

A Szűz jegyében lévő Merkúr-Jupiter együttállás miatt aligha lehet rossz néven venni tőlünk, ha szakmai ismereteinket, tárgyalókészségünket, gyakorlatiasságunkat, részletek iránti érzékünket adu ászként kihasználva előnyösebb munkafeltételek megteremtésén fáradozunk. Rendet teremthetünk a káoszban, és megfelelő önmarketinggel előnyös helyzetbe hozhatjuk magunkat. A mai nap kiválóan alkalmas cégalapításra, utazásra, szerződéskötésre, külföldi munkavállalásra, fontos megbeszélések és vizsgák időzítésére, állásinterjúra, meggyőzésre, némi kiszámított kockázatvállalásra vagy új vállalkozás elindítására.

Kos (03. 21-04. 20.) Állásvadászatra, munkaszerződés aláírására, új megrendelés megszerzésére, életmódod megreformálására ennél kedvezőbb napot nem is találhatnál.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy gyereket vállalsz, üzleti ebédet, tárgyalást vagy cégalapítást is most bonyolíts le – minden korábbinál előnyösebb feltételeket alkudhatsz ki.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Eljött az idő, hogy házasságról és összeköltözésről beszélj a pároddal, hiszen a mai csillagállás segítségedre lesz az otthonteremtésben és a lakásvásárlásban.

Rák (06. 22-07. 22.) A média imádni fog, ügyesen kiigazodsz a jogi ügyekben, cégednek reklámot csinálhatsz, tárgyalási készséged pedig kapóra jöhet egy új állás megszerzésénél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Eljött a "pénzcsinálás" ideje: plusz jövedelemre tehetsz szert, fontos üzleti tárgyalásra kerülhet sor, amely kedvezően befolyásolhatja sorsodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megkérhetik a kezed, győztesként kerülhetsz ki egy pereskedésből, fontos dokumentumokat írhatsz alá, de az sem kizárt, hogy új lakásba költözöl.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az egyedüllét szenvedés lehet számodra, de a magányban töltött idő remek lehetőség a gondolkodásra, álmodozásra, önvizsgálatra és az új utak kitervelésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Most nem az a lényeg, hogy mit ismersz, hanem hogy kit ismersz: a kapcsolatteremtés vagy egy társulás sokat segíthet üzleti vállalkozásod fellendülésében.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkád során találkozhatsz leendő partnereddel, "fölfelé" házasodhatsz, és egy szakmai felemelkedést ígérő ajánlatra is most kell igent mondani.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvezőek a körülmények jogi problémák rendezésére; most érdemes magasabb tanulmányokba vagy külföldi munkába kezdeni, írásaidat megjelentetni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Meglehet, hogy masszív fizetésemelést kapsz vagy jutalékot, de az sem kizárt, hogy kedvező visszajelzés érkezik hitel- vagy ösztöndíjkérelmedre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma mások közreműködéséből húzol hasznot: most kell ügyvédet, ügynököt szerződtetni, és közölni kedveseddel, hogy készen állsz a családalapításra.

Ez is érdekelhet

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói