Ma rengeteg dolgot sikeresen letudhatsz - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 4.

2019.augusztus.4.

A Szűz jegyében lévő Hold és a Rák-Merkúr harmonikus fényszögének köszönhetően a racionalitás és az érzelmek a nap első felében kéz a kézben járnak. Sok-sok pozitív visszajelzéssel fejezd ki köszönetedet hozzátartozóid legcsekélyebb érzelmi megnyilvánulásaiért. Ha kommunikálni akarsz valakivel, pontosan határold körül a témát, amiről beszélgetni akarsz. A nap első fele kedvez a precizitást igénylő tevékenységeknek, később viszont, amikor a Hold már belép a Mérleg jegyébe, élvezed, ha csodálók rajonganak körül. A házasságodhoz és a kapcsolataidhoz való hozzáállásod igen kielégítő, ideális partner lehetsz egy gazdag és sikeres pasi (a Nap az Oroszlánban) számára, és te lehetsz a legnépszerűbb nő egy összejövetelen.

Kos (03. 21-04. 20.) Reggel túleshetsz a takarításon, később viszont kedvességeddel könnyen felszínre hozhatod partnered elrejtett érzelmeit, de sokat habozol egy döntéshozatal előtt.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondoskodás maghatározza szeretteidhez fűződő kapcsolatodat, de legyél nyitott bármiféle közös tevékenység iránt, ha nem akarsz őskövületté dermedni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap első felében előtérbe benned az igény az egészséges táplálkozás iránt, később viszont ismertesd meg szeretteidet a művészet nagyszerű alkotásaival!

Rák (06. 22-07. 22.) A takarítás arra jó, hogy a nap első felében rendet tegyél ott, ahol kell, de később már mindenkinek a kedvében akarsz járni, és ezért határozatlanná válhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A bevásárláshoz készíts pontos tervet, a nap második felében viszont keresd olyanok közelségét, akik megkülönböztetett figyelemmel bánnak veled!

Szűz (08. 24-09. 23.) Délelőtt könnyen megjegyzel adatokat, olyasmit, amivel mások nem vesződnének, de a pénzedet olyan dologra költsd, amitől boldogabbnak érzed magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Délelőtt ne várd el, hogy mindenki veled törődjön, de a nap második felében menj társaságba, és ügyelj arra, hogy különösen sok folyadékot vegyél magadhoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyes szervezéssel mindennel hamar végezhetsz, de a nap második felében ne legyél túlságosan zárkózott és visszahúzódó, ha ki akarod elégíteni szükségleteidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a vállalkozásoddal egy helyben toporogsz, vedd igénybe barátnőid és családod segítségét, hiszen legeredményesebben egy közösség tagjaként működhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Délelőtt eshet ugyan szó közted és a párod között házasságról, a kirándulás is egészséges időtöltés, de munkaadódnak ne hódolj be rögtön az első menetben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap elején a közös anyagi ügyek körül forognak a gondolataid, de ha a céged külföldre küldött, legyél illedelmes és jólöltözött - vedd elegánsra a stílust.

Halak (02 20-03. 20.) Ha engedsz a párodnak, ma sokkal könnyebb dolgod lesz vele, még akkor is, ha elragadnak az érzelmeid, ő viszont a tényszerű, logikus részletekre összpontosít.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói