Ma rugalmatlan lehetsz, képtelen vagy ellazulni - Egymondatos horoszkóp: Március 2.

2019.március.2.

A Bak jegyében járó Hold együttállása a Plútóval reggel problémákat okozhat a hatósággal vagy hivatalos szervekkel. Ma rugalmatlan lehetsz, képtelen vagy ellazulni, de az időpont alkalmas körömápolásra és szőrtelenítésre. A Hold és a Merkúr barátságos fényszögének köszönhetően ügyeidnek délután a végére járhatsz, de este, amikor a Holdat az Uránusz támadja, felmondhatja a szolgálatot valamelyik munkaeszközöd. Ám a késő esti órákban, amikor a Vízöntőben lévő Hold a Vénusszal találkozik, futó ismeretségből könnyen válik barátság vagy szerelem, ha csak apró jelét is adod közeledésednek. Csapj egy görbe estét!

Kos (03. 21-04. 20.) Ma eluralkodik rajtad a munkamániára, és úgy érzed, a kezedben kell tartanod az irányítást, este viszont a partnered mássága az, ami leginkább vonzó a számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Új ismeretség van kilátásban, de nincs szükséged mások segítségére ahhoz, hogy sikert könyvelhess el, ám ha dolgoznod kell, ne ragaszkodj a hagyományokhoz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzes munka a láthatáron, de tartózkodj a nagy horderejű döntésektől: kimenetelük meglehetősen kétséges, párkapcsolatodban viszont több függetlenséget akarsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Minél többet tesztek be közösen érzelmileg és anyagilag a kapcsolatotokba, annál nehezebb abból kilépni, az este viszont fantasztikus szexet ígér.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tegyél rendet a számlák között, menj kozmetikushoz, de ne hidd, hogy az esti órákban többet jelentesz egy kísérletező kedvű Vízöntő számára új tapasztalatnál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha tetszik neked valaki, add ennek valami jelét is, bátorítsd választottadat egyértelműen, de ne legyél lecserélhető játszótárs egyik kollégád számára.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vedd tudomásul a családodtól való függőségedet, anélkül hogy ez szorongást váltana ki belőled, a pároddal viszont legyetek barátok is, ne csak szeretők.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma meg lehet találni bizonyos szakmai és anyagi problémák megoldását, s nincs olyan póz, amelynek kipróbálására a pasid nem tud este rábírni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem szép dolog, de partnered pénzügyi problémái megváltoztathatják az érzéseidet, este viszont egyik különc ügyfeled fölöttébb fantáziadús szeretőnek bizonyul.

Bak (12. 22-01. 20.) Érdemes foglalkoznod az ifjabb generációval, akár tanfolyamot is indíthatsz számukra, a párodtól viszont túl sokat követelsz, amikor nem adod a jéghercegnőt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amilyen határozottan adsz másoknak tanácsot, olyan tétova leszel, ha saját ügyedben kell döntened, de mi lenne, ha este hazavinnél bemutatni egy jóképű pasit?

Halak (02. 20-03. 20.) Egy ismeretséget felhasználva mindenféle előnyökre tehetsz szert, de ha este igent mondasz egy meghívásra, azzal igent mondasz egy egyéjszakás kalandra is.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének