Ma se ámítsd önmagad - Egymondatos horoszkóp - december 25. kedd

2018.december.25.

A diszharmonikus Merkúr-Neptunusz fényszög arra figyelmeztet, hogy lehetőleg a kellemes és őszinte oldaladról mutatkozz társaságodban, hacsak nem akarsz lemondani a jó híredről. Ma könnyen eluralkodik rajtad és kapcsolataidban a káosz, képtelen vagy ígéreteidet és napirendedet betartani, ráadásul a kommunikáció sem akar működni. Éppen az ünnepeken fennáll az önámítás, a csalás, a hazugság és a megtévesztés veszélye. Hívatlan látogatóknak egyáltalán nem örülnél, úgyhogy hozd mindenki tudomására: karácsonykor csak annak nyitsz ajtót, akiben száz százalékig megbízol. Ha utaznod kell, egyetlen csepp alkoholt se fogyassz, vigyázza pénzedre és az értékeidre. Ne higgy el mindent, amit mások ígérnek, és ne hagyd, hogy a párod vagy bárki más leitasson!

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi utazáskor kínos helyzetbe kerülhetsz, vagy egy eltévedt üzenet miatt élhetsz át kellemetlen perceket, de ha baleknak néznek, leplezd le a trükközőt!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha erőt vett rajtad a bizalmatlanság, akkor bújj ágyba a kedveseddel, és majd utána beszéljetek róla, ám ha az anyagiak kerülnek szóba, jobb, ha témát váltasz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Két dolgot változtatsz meg az ünnepen: az egyik az, hogy csak az jöhet vendégsége, akit kedvelsz, a másik pedig az, hogy csak annyit eszel és iszol, amennyi jólesik.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben eltévedhetsz, javaslataidat figyelmen kívül hagyják, rokonaid körében folyik az intrika, valaki félrevezethet, ami még tovább rontja a helyzetet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerülj minden erotikus és pénzügyi csábítást, azt viszont vedd észre, ami mások számára nyilvánvaló, hogy az ügyeletes pasid csak kihasználja a nőket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a pasid eltűnt az ünnepeken, jobb lenne most lapátra tenned - később talán már sokkal komolyabb dolgok foroghatnak kockán, mint hogy együtt ünnepeljetek.

A csillagjegyed elárulja, melyik számodra a tökéletes karácsonyi film

A csillagjegyed elárulja, melyik számodra a tökéletes karácsonyi film

Mérleg (09. 24-10. 23.) Előre érezted, hogy tönkremegy a jó hangulat, hiábavaló volt a nagy készülődés, ráadásul a mai napon nehéz olyan valakit találni, aki nem hazudik vagy intrikál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Baráttal, szeretővel nem tanácsos vállalkozásba vagy üzleti kapcsolatba kezdened, és ha szeretőd van, kisebb-nagyobb stiklik derülhetnek ki körülötte.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha elutazol az ünnepeken, jobban is vigyázhatnál a dolgaidra: zárd el a vízcsapot, ne hagyd nyitva a bejárati ajtót, és a járgányodat se felejtsed el kulccsal bezárni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha gyötörnek is apró bajok, szándékosan elhallgatod panaszaidat, hiszen nem kellemes feladat leleplezned és ártalmatlanítanod rokonaid trükkjeit, mégis légy résen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátságban, pénzügyekben ne táplálj hiú reményeket, ne higgy a sokat ígérgetőknek, és ne hagyd, hogy valaki, akivel barátság köt össze, pénzt csaljon ki tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a mai csillagállás nem kedvez a fontos döntéseknek, ne tegyél könnyelmű ígéreteket, de azt se hagyd, hogy a párod hamis reményeket ébresszen benned.

Ez is érdekelhet

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.