Ma semmi sem billenthet ki az egyensúlyodból- Egymondatos horoszkóp - augusztus 30. csütörtök

2018.augusztus.29.

Ma még mindig a Kos jegyében halad a Hold: a reggeli órákban, a Merkúr háromszögének köszönhetően érzelmeid és értelmed egyensúlyának köszönhetően könnyen elfogadtatod a véleményedet másokkal.

Ma semmi sem billenthet ki az egyensúlyodból- Egymondatos horoszkóp - augusztus 30. csütörtök
Fotó: giphy

Ez a fényszög lényeglátással ajándékoz meg, így könnyebben befejezheted, amit elkezdtél. Energiádat próbáld meg sportolással levezetni, ám, ha érzékeny a szemed, helyezz a szemhéjadra egy kamilla- vagy borsmentateával átitatott vattakorongot. Este, amikor a Hold szembenállásba kerül a Mérleg-Vénusszal, nem kell elnyomni valódi énedet és érzékenységedet, hogy a párod vagy szeretteid kedvében járj. Ha túlzottan alkalmazkodsz, nemcsak a szenvedély, hanem a szeretet is csökkenhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod másokkal flörtöl, vagy megjátssza magát csinos nők jelenlétében, akkor nincsenek komoly szándékai veled, és a kapcsolat nem áll szilárd lábakon.

Bika (04. 21-05. 20.) Tudod, milyen nehéz összeegyeztetni a személyes érzéseket a munkával és az üzlettel, ám egyik kollégád mit nem adna érte, ha úgy néznél rá, mint a kutyádra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az kétségtelen, hogy a csábítás trükkjeit bevetve bárkit meghódíthatsz, de ne vegyél komolyan egy olyan pasit, aki azt sem tudja, akar-e téged máskor is látni még.

Rák (06. 22-07. 22.) Most örülsz igazán annak, hogy elutasítottad a nagyobb fizetéssel járó kockázatos beosztást, amelyben felőrlődnél, így viszont játszva elboldogulsz a munkáddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nincs kedved eljátszani főnököd vagy külföldi rokonod társalkodónőjének szerepét, miért nem mersz tiltakozni és nyíltan kimondani, amit akarsz?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod soha nem beszéli meg veled anyagi elképzeléseit, vagy azt sem tudod, mennyit keres, akkor fogadd el, hogy nem vagy része jövőbeli terveinek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne reménykedj abban, hogy a párod szemet huny állandó flörtjeid felett, ezt nem fogja eltűrni, leszerelheted viszont, ha megnézel vele egy izgalmas akciófilmet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma nem vagy jó hangulatban, de ha képes vagy uralkodni magadon, semmi sem billenthet ki az egyensúlyodból, sem egy hűtlen pasi, sem egy kimerítő munka.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem elég, ha átértékeled az igényeidnek nem megfelelő kapcsolatokat, emellett figyelmet kell fordítanod azokra is, melyeket szeretnél fenntartani.

Bak (12. 22-01. 20.) Költséget nem kímélve rendezheted be otthonodat, ám ha utálod a nyilvánosság előtti szereplést, be kell látnod, hogy a reprezentáció is a munkádhoz tartozik,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Természetesen vannak rokonaid és intelligens kollégáid is, de ha valami visszatart attól, hogy velük tárgyald meg a gondjaidat, hallgass a megérzéseidre.

Halak (02. 20-03. 20.) Hiába húzod-halasztod számláid kifizetését vagy a hiteltörlesztést, ma a pénzügyeidre kellene összpontosítanod, nehogy összecsapjanak a fejed fölött a hullámok.

Ez is érdekelhet

10 sorozatsztár, akik a való életben gyűlölik egymást

10 sorozatsztár, akik a való életben gyűlölik egymást

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez