Ma sikerül elérned, hogy kimozdulj az anyagi mélypontból - Egymondatos horoszkóp: május 2. szombat

2020.május.2.

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold ma a józan gondolkodást támogatja, nyugodt napnak nézhetsz elébe. Okos vagy, kíváncsi, hozzáértő és kompetens, de ne akarj nélkülözhetetlen lenni. A mai nap kedvez a hajápolásnak, tartós hullám készítésének, irataid rendezgetésének. Kerüld a zsíros, nehezen emészthető ételeket, de lehetőleg tormás céklasaláta is szerepeljen az étlapodon. Az esti órákban, amikor a Hold jóindulatú fényszöget zár be a Bika-Uránusszal, legyél rugalmas, kevésbé kritikus, és attól se szorongj, ha szokatlan módon, nem csak a tudásodon keresztül szeretnél kapcsolódni szeretteidhez. Ha te tudod egyedül, hogyan kell megjavítani a számítógépet, ez a képességed jövedelmező lehet.

Kos (03. 21-04. 20.) Fogyassz könnyen emészthető fogásokat, de vigyázz, mert tevékenységeidben a tökéletlenségre való odafigyelés megakadályozza, hogy kedves legyél.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma gondoskodj szeretteidről, de tartsd észben, hogy a partnered és rokonaid is ki vannak éhezve szeretetednek néhány spontán, önkéntelen megnyilatkozására.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha otthon dolgozol, ne hagyd, hogy lakásban összevisszaság uralkodjon – ki tudja, mire bukkannál egy sarokban, ha nekilátnál rendet rakni, takarítani?

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel minden szakmának megvan a maga nyelve, a munkád alapos ismeretéből eredő befolyásodat ma úgy gyakorolhatod, ha a szakmád saját nyelvén beszélsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sok apró elintéznivaló jut a mai napra, de ha megpróbálsz új megbízásokat szeretni, talán sikerül elérned, hogy kimozdulj az anyagi mélypontról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Küzdd le tartózkodásodat, és gondold meg, mielőtt lemondasz egy izgalmasnak ígérkező csajbuliról vagy más programról csak azért, mert elborít a munka!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap sok unalmas rutinmunkát hozhat magával, de bizonyíthatod a pasidnak, hogy a nők ugyanúgy képesek helytállni az üzleti életben, mint a férfiak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátnőd unszolására talán változtatsz az étkezési szokásaidon, a pasid pedig nem holmi vértelen kisasszony után vágyik, hanem sokoldalú, izgalmas nőre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha mindig is arról álmodtál, hogy egyszer a családi vállalkozásnál fogsz dolgozni, mint ötletgyártó, most végre megvalósíthatod a saját elképzelésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Semmi akadékoskodás, unják az emberek a kioktatást, törődj inkább azzal, hogy rugalmasabb legyél, egy különc pasi esti ajánlata viszont nem hagy hidegen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ellenőrizd a könyvelésedet, tedd rendbe a számláidat - bár nem vagy az a könnyen kapható fajta, ismerd el, hogy a pajzán gondolatok sem állnak távol tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pároddal szembeni elvárásaidat sikerül csökkentened, újra felélednek legjobb tulajdonságaid, amelyek nem követelik meg társadtól a tökéletességet.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most