Ma sikerülhet új, jól fizető megbízást szerezned - Egymondatos horoszkóp: október 13. kedd

2020.október.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold ma a gyakorlatias, alapos és kritikus Szűz jegyében jár, ha elismerést keresel, legyél pótolhatatlan és lelkiismeretesen végezd el a rád bízott feladatokat. A spontaneitás ugyan nehéz feladat lehet számodra, de a Bika jegyében lévő Uránusz ma segíthet kiemelkedned a szürke tömegből, nyereség lehetsz céged számára, ha változtatsz megszokott módszereiden és eredeti, különleges ötleteidet eladásra kínálod. Legyél rugalmas, kevésbé kritikus, s jóllehet utálod a nyüzsgést és a partizást, életbölcsességed, tudásszomjad, segítőkészséged és rendszereteted miatt ideális társa lehetsz a párodnak, aki bármilyen zűrös helyzetben számíthat rád.

Ma sikerülhet új, jól fizető megbízást szerezned - Egymondatos horoszkóp: október 13. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Fogyassz könnyen emészthető fogásokat, ne dolgozz mások helyett, de ha pénzhez akarsz jutni, ne szerénykedj, inkább alakíts ki egy újszerű trendet a szakmádban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma gondoskodj szeretteidről, ám az esti órákban férficsapdaként ki kell agyalnod valamit, hogy céged megbízásából megkörnyékezz egy lángeszű feltalálót.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha otthon dolgozol, ne hagyd, hogy lakásban összevisszaság uralkodjon – ki tudja, mire bukkannál egy sarokban, ha nekilátnál rendet rakni, takarítani?

Rák (06. 22-07. 22.) Ma lételemed, hogy elfoglalt legyél, de a vállalkozás és üzletkötés mesterségét azoktól az ismerőseidtől és ügyfeleidtől tanuld meg, akik már a csúcson vannak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sikerülhet új, jól fizető megbízást szerezni, de egy munkahelyi kapcsolat olyan intimitást igényel, amelyre a főnököd egyelőre nem érzi képesnek magát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Küzdd le tartózkodásodat, és gondold meg, mielőtt lemondasz egy izgalmasnak ígérkező csajbuliról vagy más programról csak azért, mert betemet a munka!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap sok rangon aluli munkát hozhat magával, de bizonyíthatod a pasidnak, hogy a nők ugyanúgy képesek helytállni az üzleti életben, mint a férfiak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha jó programod van, találkozol a barátnőiddel, ne akarj másfelé kacsintgatni, de ne lepődj meg, ha különc pasid, aki egy lángész, meglehetősen bogaras lesz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól döntesz, ha elvállalsz egy új megbízást, kollégáid, üzletfeleid tekintettel vannak különleges elképzeléseidre, nem vitatkoznak és kritizálnak, mint máskor.

Bak (12. 22-01. 20.) Még az évfolyamtársaitok is szórakoztatónak találják viszonyodat egy különc pasival, és ha az övé az egyik sikeres cég, ígéretes üzleti kapcsolatra is kilátás lehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ellenőrizd a könyvelésedet, a számláidat, ám ha számodra a szex nem emocionális dolog, este nincs jobb annál, ha összekötöd az evést az összebújással.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma szívesen jársz össze okostojásokkal, műszaki emberekkel, de ha megfelelő társra vágysz, tölts minél több időt olyanok között, akik másképp gondolkoznak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője