Ma sok konfliktus kerül napvilágra, de esély is van a megoldásra - Egymondatos horoszkóp - október 13. vasárnap

2019.október.13.

Telihold a Kosban, Vénusz-Uránusz szembenállás, Nap-Jupiter szextil! Most minden a kapcsolatokról szól, s a kozmosz lehetőséget ad arra, hogy közelebbről megvizsgáld és kielemezd kapcsolataidat. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket: nem érzed magad szabadnak jelenlegi kapcsolatodban, vagy félsz a valódi intimitástól? Feszültséget érezhetsz, mert ma az ellentétek vonzzák egymást: a párod nem olyan, mint te, hanem különbözik tőled. A feladatod, hogy felismerd és elfogadd a szeretett személy különbségeit. Sok a konfliktus a kapcsolatokban, amelyeket azonban a Mérleg-Nap és a Nyilas-Jupiter segít feloldani.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai telihold nem alkalmas vásárlásra, s vigyázz, mert drágán kell megfizetned egy randi után járó szexért, de ha a pasid megkéri a kezed, igent akar hallani.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha lánykérésről álmodozol, akkor ma csalódni fogsz, sokként érhet egy váratlan szakítás, de munkádban, vállalkozásodban és anyagiakban kedvező fordulat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma a párkapcsolatod legyen a lényeges: ha a párod kielégíti szükségleteidet, meglévő kapcsolatod mellett nem megengedhető más viszonyba beleugranod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy gazdag pasit akarsz be cserkészni, ne korlátozd a szabadságát, ne ellenőrizgesd, de ha elromlott valami az otthonodban, remek mesterembert találhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásod, otthonod megtartása vagy főnököd kiszámíthatatlansága miatt idegeskedsz, de kipróbálhatod a szerencsejátékot, s bárkit meggyőzhetsz igazadról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha külföldön üzletelsz, megkívánhatsz valakit, kitörhet rajtad a szexuális kaland iránti vágy, de soha ne keverd össze az üzletet és a munkát a szexszel.

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az anyagi viták miatt annak örülnél a legjobban, ha a pasid békésen eltűnne az életedből, de ha kapsz egy fülest, akkor saját szerencsédnek a kovácsa lehetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem tudod biztosan, hogy a pasid félrelépős vagy elkötelezettségfóbiás, de szüksége van egy szabad estére, ne kezdd el szekírozni emiatt!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha titkos munkahelyi viszonyodra fény derül, álláscserére is sor kerülhet, de kitűnő társaságban szórakozhatsz, és talán még protektorokat is szerezhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy gyors szakítást anyagi veszteségként élhetsz meg, de ma azt is érdemes megfontolnod, hogy egy flörtöcske megéri-e az általa támasztott bonyodalmakat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma mindent akarsz, rangban fölötted álló társat, drága külföldi utazást és anyagi sikert, de megeshet, hogy váratlanul költözködnöd kell a munkád miatt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma ne ismerkedj a neten, mellőzd az autóvezetést, és ha nem állsz valami jól anyagilag, ne vigasztald magad olyasmivel, ami nem a legolcsóbb mulatság.

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi