Ma sok mindent előbb elérhetsz némi rámenősséggel - Egymondatos horoszkóp: Április 4.

2019.április.4.

A Kos jegyében lévő Hold és az Ikrek-Mars barátságos fényszögét a nap első felében kihasználhatod egy kampány elindítására, de tudnod kell, hogy a sikeres kommunikáció erőt és határozottságot sugárzó szavakból épül fel. Ma sok mindent előbb elérhetsz némi rámenősséggel, mint az események normális útján. Ha a pasid, aki másnak is csapja a szelet, felhív, ne kapd fel azonnal a telefont, várj ki néhány csöngetést. Ma bátran előállhatsz igényeiddel, az sem jelenthet gondot, ha követeléseid talán túl merészek és irritálják a beszélgetőpartnert.

Kos (03. 21-04. 20.) Hirtelen lelkesedésedben határozottan kiállsz amellett, amiben hiszel, de fejfájásod oka valószínűleg valami olyan tevékenység, amely a szemednek megerőltető.

Bika (04. 21-05. 20.) Számos problémás helyzetet kell megoldanod, kezelned, rokonod erőszakossága is az agyadra megy, de ne vásárolj olyasmit, ami túllépi a lehetőségeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi és pénzügyi kapcsolataid kedvezően alakulnak, és azt is megtanulod, hogy akkor jutsz előbbre az életben, ha rámenős barátnőddel szövetkezel.

Rák (06. 22-07. 22.) Állandó feszültségben élsz, de ha nem tartozol azok közé, akik jól el tudják viselni a feszültségeket, el kell hárítania magadtól mindazt, ami felizgathatna.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csupa oldottság és felszabadultság vagy, ez alól ma senki sem tudja kivonni magát, de akkor érzed igazán jól magad, ha összejöhetsz a barátaiddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Dolgaid egyenesbe jönnek, ám ha képtelen vagy erélyesen intézkedni fizetésed ügyében, könnyen előfordulhat, hogy a mai nap legfeszültebb témája a pénz lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Akár utazol, akár szakmai találkozón veszel részt, a Mars támogatásával ma bátorságot merítesz egy rámenős fickó vagy rivális letámadásához.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tegyél félre egy olyan ügyet, amelynek megoldásához nyugalomra van szükséged; eseményekben gazdag nap várható, csak úszd meg fejfájás és baleset nélkül!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy fölmelegítesz egy viharos kapcsolatot, de ha a pasid egyre-másra olyan dolgokat kér tőled, amiket nem akarsz teljesíteni, rögtön kirobban a vita.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha más nem ad munkát, tűzz ki feladatot önmagadnak: hasznosítsd energiádat sok kisebb jelentőségű feladat végrehajtásában, talán akad köztük érdekes is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Eszedben sincs derék háziasszonyt játszani, de ha randevúmeghívást kapsz, szabad akaratodból aligha szabadulhatsz a pasid izmos karjainak öleléséből.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt kedvezményes áron beszerezheted az előre összeírt dolgokat, de ne dőlj be annak a kétes üzleti ajánlatnak, amit kedvesed vagy egyik rokonod kínál.

Ez is érdekelhet

Gyógypapucs? Ugyan! A Dior és a Birkenstock kollaborációja csodás

Gyógypapucs? Ugyan! A Dior és a Birkenstock kollaborációja csodás

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban