Ma szabad az út a kiválasztottad felé - Egymondatos horoszkóp: Február 1.

2018.február.1.

Az Oroszlánban lévő Hold ma jóindulatú fényszöget zár be az Uránusszal: vágj neki bátran a szervezőkészséget és kreativitást igénylő feladatoknak, önbizalmad nem fog cserbenhagyni. Sőt! Tegyél eleget reprezentációs feladataidnak, éld ki vezetői adottságodat, legyél nagyvonalú szeretteiddel, de bűntudat nélkül engedhetsz nassolás iránti vágyadnak is, hiszen a fogyó hold miatt már nem kell számolgatnod a kalóriákat. Ma ne csodálkozz azon, ha csak a szenvedély és a szerelem érdekel, hiszen szabad az út a kiválasztott lény szívéhez.

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvesed és barátaid könnyen tudnak hatni hiúságodra, de ha a művészetek valamelyik ágában tevékenykedsz, könnyen a figyelem középpontjába kerülhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne terheld túl a gerincedet, de ha a nagyfőnök személyesen keres fel az irodában, bizonyítsd be, hogy tudsz önállóan dolgozni, nem szorulsz rá a gyámolítására.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Barátaid izgalmasnak találják a társaságodat, mert képes vagy fejest ugrani az ismeretlenbe, de az sem kizárt, hogy éppen most lépsz be valamilyen szervezetbe.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma arra vigyázz, senki se foghassa rád, hogy a szakmai előmeneteledet és a jólétedet kizárólag női mivoltodnak és az ágyban nyújtott teljesítményednek köszönheted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma a világ végére is elkísérnéd a párodat, csak hogy megmentsd a kapcsolatotokat: változatosságra, együttlétre, és sok közös élményre van szükségetek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Korszerűsítheted a cégedet, viszont a mai nap kedvezőtlen hitelfelvételre és a szívet megterhelő, nehéz munka végzésére, fodrászhoz viszont elmehetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a párod független egyéniség, ne csodálkozz azon, ha időnként hajba kaptok, hiszen egy jól működő kapcsolatban sohasem lehet helye a kényszernek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szívesen dolgozol olyan főnök mellett, aki nem korlátozza önállóságodat, de a családban igyekezz ellenállni annak, hogy bárkinek is le legyél kötelezve.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha utazol, szeress bele valakibe, és hagyd, hogy viszontszeressenek, egy jogvita során pedig lehetőleg olyan megoldással állj elő, amely mindkét félnek megfelelő.

Bak (12. 22-01. 20.) Szereted alaposan átgondolni beruházásaid minden nyereségét és veszteségét, de ami a párválasztásodat illeti, spórolós Bakként költekezővel lépsz frigyre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A női egyenjogúság harcos híveként azért még nem kellene rögtön megsértődnöd, ha egy pasi sóvár, sőt csodálattal teli tekintetet vet természet adta formádra.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy munkahelyi szerelem megdobogtathatja a szívedet, munkádat megfizetik, de tartózkodj a telített zsírokban gazdag falatoktól, a vastag szelet süteményektől.

Ez is érdekelhet

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?