Ma szakíthatsz egy kis időt szépségápolásra - Egymondatos horoszkóp: Március 1.

2020.március.1.

Március első napján a Bika jegyében lévő Hold barátságos kapcsolata a Plútóval és a Szaturnusszal az anyagi biztonság és a harmonikus környezet megteremtését támogatja. Ha az otthonod olyan, amilyet szeretnél, és az éléskamra is tele van ínyencségekkel, elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Ha rokonaid és a környezetedben élő emberek beleillenek biztonságos életviteledbe, nem lesz nálad kedélyesebb nő a földkerekségen. Élvezed, ha megérintenek, párkapcsolatodban inkább érzéki leszel, mint szenvedélyes, és ha még főzni is tudsz, a pasid ellenállhatatlannak talál. Ma szakíthatsz egy kis időt szépségápolásra, az esti órákban pedig, amikor a Hold már átlép az Ikrekbe, ha teheted, szervezz egy traccspartit a barátnőiddel.

Kos (03. 21-04. 20.) Jóllehet pihenőnap van, mégis tető alá hozhatsz egy jó üzletet, a pénz megszerzése egyre nagyobb teljesítményre ösztönöz, este viszont élvezd a verbális flörtölést.

Bika (04. 21-05. 20.) Családod és partnered is köztiszteletnek örvend, számos fontos személyiséggel áll kapcsolatban, kitartasz mellettük, de akár külföld felé is kacsingathatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy megbízható társsal megmentheted cégedet az összeomlástól, föllendítheted a forgalmat, de csak szigorúan üzleti kapcsolatod legyen egyik ügyfeleddel.

Rák (06. 22-07. 22.) Odaadásodért, gondoskodásért cserébe biztonságérzetet kapsz, kapcsolati hálóddal legalább annyira segítheted a párodat, mint az ő ragaszkodása téged.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nem fecsérled a drága idődet akármire, felismered, hogy a szakmádban sokkal többre vagy képes, ha a benned rejlő tartalékokat is felszínre engeded.

Szűz (08. 24-09. 23.) Legszívesebben a hálószobába mennél a pároddal, mégsem hanyagolhatod el tanulmányaidat, de az új üzleti irányzatokat sem árt figyelemmel kísérned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy üzleti lehetőség adódik, egy biztonságos befektetéssel megalapozhatod a jövődet, az esti órákban pedig remek társaságnak, útitársnak bizonyulsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ösztönösen rátapintasz a lényegre, addig nem adod fel, amíg be nem bizonyítod az igazad, de ma ne csodálkozz, ha a párod örökké veled akar maradni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi téren ütheti markodat valamilyen extra bevétel, amit mindenképpen munka vagy egy régóta tervezett vállalkozás által tömhetsz be a bukszádba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha valakit vagy valamit akarsz, megszerzed, elkötelezettséggel még hibátlanabbá tudod tenni párkapcsolatodat, s párod is hálás lesz a szenvedélyes éjszakáért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családi összejövetelen mindenféle földi jóval elhalmoznak, este pedig könnyen szót értesz a kedveseddel s meglepő ötleteket csiholtok ki egymásból.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolataidban a biztonságot keresed, szerelmed kitartása és hűsége miatt sem kell aggodalmaskodnod, de nem ártana egy kis időt szakítanotok a közös ebédre.

Ez is érdekelhet

Ő Marilyn Monroe hasonmása, aki a díva egykori otthonában lakik

Ő Marilyn Monroe hasonmása, aki a díva egykori otthonában lakik

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?