Ma szem előtt tartod a kötelezettségeidet - Egymondatos horoszkóp: Július 8.

2017.július.8.

A Bakban járó hold tehet arról, hogy egy pillanatra sem feledkezel meg kötelezettségeidről és az illem alapvető szabályairól. Minden nem helyénvaló viselkedés számodra felérhet egy botránnyal. Ami az érzelmeidet illeti, lehet, hogy vonzalmad a párod iránt nem éppen olyan, amit általában szerelemnek hívnak, képtelen vagy ugyanis átadni magad az érzelmeidnek. Szakmai sikered, szigorú menetrended biztonságot ad számodra, melyet hajlamos lehetsz védőpajzsként emelni önmagad és a nyugtalanító külvilág közé. A hét végén azért változtass túlszabályozott életritmusodon, és óvatosan engedd be életedbe legalább azokat az embereket, akik kiérdemelték bizalmadat.

Ma szem előtt tartod a kötelezettségeidet - Egymondatos horoszkóp: Július 8.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Munkamániás, egyedülálló csajsziként egy házias, családszerető pasiból ma könnyen előhívhatod az apai ösztönöket, azt az erős késztetést, hogy gondoskodjon rólad.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma tudsz stratégiailag gondolkodni, elintézheted hivatalos ügyeidet, de a mai hold-pozíció a szépészeti beavatkozásoknak és a körömápolásnak is kedvez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az anyagi ügyek felelősségteljes intézése lelohasztja a libidódat, végképp nem éred, vajon miért nem akceptálja a pasid, ha nemet mondasz a szexre?

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a társad ésszerűen, érzelemmentesen viszonyul az élethez, míg te emocionálisan közelítesz hozzá, meg kell találnod az egyensúlyt a ráció és az emóció között.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem baj, ha azért dolgozol, hogy megélj, ez megadja számodra a biztonságérzetet, de a hajad minőségét ma a lelki és hormonális állapotod befolyásolhatja.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egyik munkatársad megpróbál közelebb kerülni hozzád, megtartod kettőtök között a távolságot, de ez már olyan, mintha tábla lógna a nyakadban: ne érints meg!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Végre találhatsz egy megfelelő lakást, ahol még munkalehetőség is van, de ne csodálkozz, ha térded és fogaid érzékenyebbek a fájdalomra, mint máskor.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudod, hogy egyik rokonodban vagy testvéredben megbízhatsz, hiszen a bizalom az alapja minden jó kapcsolatnak, a tiétek pedig igazán jó kapcsolat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Természetes, ha lakást és vagyont akarsz, csak valahogy mégsem szabad, hogy ezek kerüljenek értékrended csúcsára: nincs ez mögött valami érzelmi üresség?

Bak (12. 22-01. 20.) Ma ki nem állhatod, ha a partnered nem viselkedik úriember módjára, továbbá azt sem szereted, ha eltereli a figyelmedet más irányba, mint amire figyelned kellene.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem gondolod, hogy kissé túlzásba esel, ha a munkád és szűkre szabott szabadidődön kívül még a hétvégén sincs időd egy kis szórakozásra, randizásra?

Halak (02. 20-03. 20.) Élvezd, hogy együtt lehetsz barátaiddal és a szeretett férfival, de a mai napon kötelességtudó pasid és a mindent elsöprő szenvedély sajnos elképzelhetetlen együtt.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói