Ma szerelmi és anyagi ügyekben is bízhatsz a szerencsédben - Egymondatos horoszkóp - február 11. hétfő

2019.február.11.

A Bika jegyében lévő Hold, a Halak-Merkúr és a Bak-Vénusz harmonikus fényszögeinek köszönhetően a hét első napján a pénz megszerzése, az érzékiség, a testi örömök és az élvezetek állnak ranglistád első helyén. Hűséges vagy és megbízható, de élvezed, ha drága, csábító ruhában járhatsz, és kellemes illat leng körül.

Ma szerelmi és anyagi ügyekben is bízhatsz a szerencsédben - Egymondatos horoszkóp - február 11. hétfő
Fotó: giphy

Jól megértitek magatokat az ágyban a pároddal, szingliként foghatsz magadnak egy gazdag pasit, s jó nevet szerezhetsz az üzletben is. Színészek, énekesek, bankárok és üzletemberek számára nagyon előnyös és sokat ígérő ez a konstelláció.

Kos (03. 21-04. 20.) Tisztességesen megfizetnek a munkahelyeden, de ne hidd, hogy csak a hivatásbeli és anyagi sikerek megszerzése révén lehetsz vonzó a hitvesed szemében.

Bika (04. 21-05. 20.) Idén talán most először utazol szabadságra, ahol hódolhatsz az evés-ivás örömeinek, de a szerelemben, barátságban fontos számodra a pénz és a társadalmi rang.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma pihenj, de ne csodálkozz, ha kedvesed gyanakvása fokozódik, mert az anyagi és üzleti ügyeknek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítasz, mint az érzelmeknek.

Rák (06. 22-07. 22.) Arra törekszel, hogy kapcsolataidban stabilitást építs ki, és ha eddig csak kívántad a párodat, mostantól próbáld meg elfogadni társadnak, bizalmasodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jelentős áldozatokra is hajlandó vagy állásod és anyagi biztonságod megőrzéséért, de az sem kizárt, hogy művészi pályára készülsz, hogy valóra váltsd álmaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi és anyagi ügyekben bízhatsz a szerencsédben, talán az igazival is találkozol; a kedvesednek örömmel számolhatsz be arról, hogy miket sikerült vásárolnod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kapsz elég figyelmet hozzátartozóidtól, kételkedni kezdesz saját értékedben, de belevetheted magad a pénz- és ingatlanpiac stabil, megbízható részeibe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy a párodat lefoglalja az üzlet vagy a közös vállalkozás, de ha magad is üzletasszony vagy, könnyen sikerül megszerezned üzleti partnered bizalmát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Újabb és újabb megbízásokat kapsz, egyre számottevőbb haszonra tehetsz szert, ha pedig a kedvezőbb anyagi feltételek miatt változtatnál állást, ne habozz.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelmed és odaadásod határtalan, s ha felelned kell arra, hogy ezzel a hűséges fickóval akarod-e leélni életed hátralévő részét, egészen biztos, hogy igent mondasz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ügyelj a torkodra, de érdemes lenne benézned egy régiségboltba vagy antik tárgyakat árusító üzletbe, talán jelentős árengedményt is kialkudhatsz magadnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Mind a szerelemben, mind az üzletben ütőképes párost alkottok a kedveseddel, de egyetlen forintot se költs el anélkül, hogy ne beszélnéd meg a pároddal.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt