Ma szerelmi vagy üzleti kapcsolatod megszakadhat - Egymondatos horoszkóp: augusztus 10. hétfő

2020.augusztus.10.

Az Oroszlán jegyében lévő Merkúr négyszöge a váratlan izgalmakat, anyagi bizonytalanságot és változásokat okozó Bika-Uránusszal tehet arról, hogy a hét elején támad ugyan néhány szokatlan, eredeti ötleted, de kiderülhet róluk, hogy megvalósíthatatlanok. Elhamarkodott döntések, váratlan látogatók, bosszantó hírek, idegrendszeri zavarok jellemzik ezt a konstellációt. Ne ragaszkodj merev nézeteidhez, véleményedhez, és óvakodj attól, hogy intellektuális fölényeddel vagy nem éppen taktikus megjegyzéseiddel vihart kavarj magad körül! Maradj rugalmas, ne ellenkezz, de mivel az összpontosítással is nehézségeid adódnak, a hét elején mellőzd az autóvezetést, s gondosan mentsd el a dokumentumaidat, nehogy még egy számítógépes hiba is kiborítson. A fontosabb döntéseket pedig napold el!

Ma szerelmi vagy üzleti kapcsolatod megszakadhat - Egymondatos horoszkóp: augusztus 10. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Új terveidhez nemcsak pénzre, hanem kreatív ötletekre is szükséged lesz, de ne vegyél új számítógépet, luxuscikkeket és ne saját zsebre dolgozz a munkahelyeden.

Bika (04. 21-05. 20.) Váratlan kiadások, anyagi viták adódhatnak az otthonodban, s mivel valaki belekeverhet egy veszteséget termelő ügyletbe, ne tárgyalj pénzről vagy új állásról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Minél többet olvasol, hallasz egy témáról, annál magabiztosabbnak érzed magad az adott területen, de a számítógéped vagy a járgányod motorja meg se mukkan.

Rák (06. 22-07. 22.) A pénz ma inkább megy, mint jön, s ne feledd: az olyan emberek, akik csak azért vonzódnak hozzád, mert megpumpolhatnak, nem barátok, csak hanem ismerősök.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod tartani az állásodat, bevételedet, ne kavarj a főnökkel, s gondolkozz az új évezred fejével ahelyett, hogy nagyapáink módszereit követnéd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma ne vitatkozz a főnököddel, ne mondj véleményt, ne ugorj fejest az ismeretlenbe, és legyen bármilyen csábító is egy ajánlat, ne vállalj munkát külföldön.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerelmi vagy üzleti kapcsolat megszakadhat, s az a törekvésed, hogy mások együttműködését elnyerd, akár komoly anyagi áldozatok árán is, kiszolgáltatottá tehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Meghiúsult megállapodás, veszteség, szakítás okozhat izgalmakat – lehetőleg ne ma kérj fizetésemelést, a partnerek váltogatása pedig tartalmatlan élethez vezet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az állandóan változó feltételek arra vezethetnek, hogy állandó izgalmi állapotban élsz, a pároddal kellemes ugyan a kapcsolatod, a pályátok viszont teljesen eltérő.

Bak (12. 22-01. 20.) Váratlan veszteség ér, ám ha fel akarod lendíteni a forgalmadat, figyeld, hogyan csinálják a profik, de ne akard drága ajándékkal megvenni valakinek a vonzalmát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd, hogy a kedvesed vagy üzleti partnered kiragadja a kezedből céged irányítását, és az otthonodat se oszd meg olyan pasival, aki nem illik hozzád.

Halak (02. 20-03. 20.) Az e-mail tálcán kínálja a meggondolatlan vallomásokat, és amikor lerobban az autód vagy a számítógéped, eluralkodhat rajtad a "tele van a hócipőm" hangulat.

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt