Ma szólítsd le bátran a Nagy Őt - Egymondatos horoszkóp: Május 14.

2019.május.14.

A Nap és Plútó háromszögnek köszönhetően még ma is szabad az út a tekintély, a pénz és a hatalom megszerzéséhez. A harmonikus Kos-Vénusz és Ikrek-Mars sugárzás hatására könnyen megy a kapcsolatteremtés, szexuális igényeink fokozódnak, és bátran leszólíthatjuk a Nagy Ő-t. Aktív, rámenős, szókimondó természetünkkel célt érünk, de egy futó viszony sem ébreszt bennünk lelkiismeret-furdalást. Ügyesen lavírozunk az önérvényesítés a kompromisszumkészség mezsgyéjén, és azon se csodálkozzunk, ha egyértelműen kétértelmű ajánlatot kapunk.

Kos (03. 21-04. 20.) Üzletkötéskor fontos a jó benyomás: ma megnyerhetsz valakit a szándékaidnak, és a pasi, akire vonzerőt gyakorolsz, éppen olyan, mint akit vonzani akarsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne dönts szerelmi és anyagi ügyekben, mert nem tudsz különbséget tenni az előnyös és előnytelen ajánlatok között, s ne hagyd, hogy valaki fejőstehénnek nézzen!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Élvezd ki fokozódó népszerűségedet, szeretteid és barátaid társaságát, legyél oldott, de több figyelemmel vedd körül a kiszemelt lényt, mint a többieket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha továbbra is együtt kell dolgoznod az exeddel, tarts némi távolságot, de megfigyelheted, kik sietnek segítségedre, kiknek tűnik föl, hogy rossz a kedved.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Külföldi utazás kerülhet napirendre, az együttműködés pedig nélkülözhetetlen a társasági életben: olyan, mint a szeretet – ha kapni akarsz, adnod is kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó kapcsolatot ápolsz üzletfeleiddel, jó áron adod el szolgáltatásodat, ráadásul olyan munkakörbe kerülhetsz, amelyben megtalálhatod anyagi számításaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Utazás közben szerelembe eshetsz, talán azt hiszed, hogy megkérik a kezed, és ha Ő is erre gondol, akkor eszedbe se jusson mással is űzni kisded játékaidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szaktudásodat, kreativitásodat jó feltételekkel bocsáthatod áruba, szívesen mondasz igent egyik kollégádnak, akivel az ágyban sem fogtok unatkozni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha elég érett vagy ahhoz, hogy fenntarts egy jó kapcsolatot, akkor sem törsz össze, amikor mindketten kissé dühösek vagytok, de ma elsimíthatod a konfliktusokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami a munkádat illeti, egy kicsit takarékra tehetnéd magad, de együtt kialakítani a pároddal a közös fészket, annyit jelent, mint élvezni és éltetni a szerelmet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szükséged van valakire, ne tétovázz, hívd fel, küldjél neki erotikus üzeneteket, de a mai napon a meggyőzés és a kreativitás is kéz a kézben járnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Feltámad benned az épülés-szépülés vágya, csak ne egyszerre akarj mindent; ingatlanügyben remek lehetőség, amely még a magánéletedre is jó hatást gyakorol.

Ez is érdekelhet

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról