Ma szóljon minden a lazításról, a kényeztetésről - Egymondatos horoszkóp: Július 1.

2017.július.1.

Délelőtt használd ki a Mérlegben lévő Hold együttállását a Jupiterrel, hogy némi diplomáciával megoldj egy felmerülő problémát. Mivel fogékony leszel az élet apró örömeire, ne törődj a házimunkával, inkább lazíts, helyettesítsd a testedzést kiadós táncolással. Kényeztesd a bőrödet pakolásokkal és aromaterápiás fürdővel, de mivel ma számtalan lehetőség közül választhatsz, napold el a fontosabb döntéseket. Az esti órákban, amikor a Mars és a Plútó is támadja a Holdat, a partnered vagy egyik rokonod rakoncátlankodik, és diplomáciával nem mész semmire, utánozd a magatartását. Ha későn megy haza, te másnap még tovább maradj ki.

Kos (03. 21-04. 20.) Rendszerint túlhangsúlyozod önállóságodat, de ma bármilyen meglepő, mégis igaz: partnered ráébreszt arra, hogy nőnek születtél, és talán még a kezedet is megkéri.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel mind az üzleti, mind a magánéletben nagyon nagy jelentősége van a személyes gondoskodásnak, kedvesed hasznos tippeket ad, hogyan kezeld ügyfeleidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyereket akartok, csak arra vártok, hogy mindketten megalapozzátok szakmai pályafutásokat, a mai csillagállás viszont ostoba pénzügyi kockázatokat jelez.

Rák (06. 22-07. 22.) Legyél rámenős, ne fogadd el a családban az alárendelt szerepet, te döntsd el, mi történjen, de a formás csípő kialakításához speciális gyakorlatokra van szükség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha menekülni akarsz a munkád vagy kellemetlen érzéseid elől, és rendbe akarod tenni a gondolataidat, akkor ne mondd meg senkinek, hogy hol vagy elérhető.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénzzel ma mindent elérhetsz anélkül, hogy a kisujjadat is mozdítanád, ráadásul ez a rámenős és arrogáns Skorpió vagy Kos pont olyan, amilyen pasi után vágytál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kiállítás, társasági program, teremts alkalmat a kimozdulásra, fogadj el egy vacsorameghívást a párodtól, hátha a fehér asztalnál eláshatnátok a csatabárdot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha olyan pasival akad dolgod, aki erőt és támaszt keres benned, úgy véled, ha csak egy szikra érzelmet is megengedsz magadnak, már nem vesz komolyan.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan barátnő társaságára van szükséged, akivel együtt ebédelhetsz, különböző bizottságokban dolgozhatsz együtt, vagy akivel üzleti kapcsolatban állsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered és rokonaid haragja jogos, amikor számodra a pályafutásod és a karrierépítés a legfontosabb, és a szakmai sikereidért még a magánéletedet is feláldozod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Manapság még mindig szokatlan, ha egy nő egyedül utazik, egyedül ebédel egy étteremben, ma mégis foglaltass magadnak asztalt kedvenc éttermedben.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma tegyél lakatot a pénztárcádra, s nem javallott egyszerűen az ágyba esned egy sportos fazonnal: először tisztáznotok kellene, hogy mit is éreztek egymás iránt.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

Divat Shoppingtipp

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma