Ma szóljon minden a lazításról, a kényeztetésről - Egymondatos horoszkóp: Július 1.

2017.július.1.

Délelőtt használd ki a Mérlegben lévő Hold együttállását a Jupiterrel, hogy némi diplomáciával megoldj egy felmerülő problémát. Mivel fogékony leszel az élet apró örömeire, ne törődj a házimunkával, inkább lazíts, helyettesítsd a testedzést kiadós táncolással. Kényeztesd a bőrödet pakolásokkal és aromaterápiás fürdővel, de mivel ma számtalan lehetőség közül választhatsz, napold el a fontosabb döntéseket. Az esti órákban, amikor a Mars és a Plútó is támadja a Holdat, a partnered vagy egyik rokonod rakoncátlankodik, és diplomáciával nem mész semmire, utánozd a magatartását. Ha későn megy haza, te másnap még tovább maradj ki.

Kos (03. 21-04. 20.) Rendszerint túlhangsúlyozod önállóságodat, de ma bármilyen meglepő, mégis igaz: partnered ráébreszt arra, hogy nőnek születtél, és talán még a kezedet is megkéri.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel mind az üzleti, mind a magánéletben nagyon nagy jelentősége van a személyes gondoskodásnak, kedvesed hasznos tippeket ad, hogyan kezeld ügyfeleidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyereket akartok, csak arra vártok, hogy mindketten megalapozzátok szakmai pályafutásokat, a mai csillagállás viszont ostoba pénzügyi kockázatokat jelez.

Rák (06. 22-07. 22.) Legyél rámenős, ne fogadd el a családban az alárendelt szerepet, te döntsd el, mi történjen, de a formás csípő kialakításához speciális gyakorlatokra van szükség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha menekülni akarsz a munkád vagy kellemetlen érzéseid elől, és rendbe akarod tenni a gondolataidat, akkor ne mondd meg senkinek, hogy hol vagy elérhető.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénzzel ma mindent elérhetsz anélkül, hogy a kisujjadat is mozdítanád, ráadásul ez a rámenős és arrogáns Skorpió vagy Kos pont olyan, amilyen pasi után vágytál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kiállítás, társasági program, teremts alkalmat a kimozdulásra, fogadj el egy vacsorameghívást a párodtól, hátha a fehér asztalnál eláshatnátok a csatabárdot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha olyan pasival akad dolgod, aki erőt és támaszt keres benned, úgy véled, ha csak egy szikra érzelmet is megengedsz magadnak, már nem vesz komolyan.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan barátnő társaságára van szükséged, akivel együtt ebédelhetsz, különböző bizottságokban dolgozhatsz együtt, vagy akivel üzleti kapcsolatban állsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered és rokonaid haragja jogos, amikor számodra a pályafutásod és a karrierépítés a legfontosabb, és a szakmai sikereidért még a magánéletedet is feláldozod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Manapság még mindig szokatlan, ha egy nő egyedül utazik, egyedül ebédel egy étteremben, ma mégis foglaltass magadnak asztalt kedvenc éttermedben.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma tegyél lakatot a pénztárcádra, s nem javallott egyszerűen az ágyba esned egy sportos fazonnal: először tisztáznotok kellene, hogy mit is éreztek egymás iránt.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk