Ma szorongás és aggodalom lehet úrrá rajtad - Egymondatos horoszkóp - agusztus 6. szombat

2016.augusztus.6.

A Merkúr és a Szaturnusz quadrát fényszöge miatt ma erőt vehet rajtunk az aggodalmaskodás, a szorongás, a depresszió, pedig a helyzet nem annyira rossz, mint amilyennek pillanatnyilag látjuk. Kövessünk el mindent annak érdekében, hogy a dolgok pozitív oldalára összpontosítsunk ahelyett, hogy kizárólag a bosszantó és zavaró eseményekkel foglalkoznánk. Mivel ez a fényszög kommunikációs gátlásokat és közlekedési akadályokat okoz, az idő nem kedvez sem az utazásnak, sem a fontosabb megbeszéléseknek. Viseljük el a kritikát, próbáljunk meg úrrá lenni nyomott hangulatunkon, ebben a munkaterápia segíthet.

Kos (03. 21-04. 20.) Érhetnek ugyan mellőztetések, de emelkedj felül a kicsinyes gondokon, és gondolj arra, hogy a tévedések beismerése csak használ fontosabb kapcsolataidnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos, hogy az adózás terén tisztában legyél a jogaiddal. Horoszkópod azt javasolja, hogy elemezzétek ki együtt, mi is a gond a szexuális életetekkel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A családi vagy házastársi vita igenis elsimítható, ha tisztességes hangot használsz azzal is, aki kritikával illetett vagy sértő megjegyzéseket tett rád.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem éri meg, hogy álmatlan éjszakát szerezz magadnak partnered vagy egyik rokonod egy-egy kritikus, sértő, kellemetlen megjegyzése miatt.

Olvastad már? Itt az egész hónapos augusztusi horoszkópod!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne várj anyagi támogatást a barátaidtól, mert a saját gondjaik annyira lekötik őket, hogy még korábbi ígéreteikről is megfeledkezhetnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tedd túl magad, ha rád jár a rúd, vagy valaki kibabrált veled, de ne hagyd, hogy hozzátartozóid olyasmire beszéljenek rá, amihez nem fűlik a fogad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csak akkor kérd ki mások véleményét, ha valóban szükséged van rá! Az olyan kérdések, amelyekre tudod a választ, csak aláássák a tekintélyedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Baráttal, rokonnal ne üzletelj, és a vásárlásnál ajánlatos megnézni mindennek az árát, mert ezen a hétvégén nem engedheted meg magadnak a pazarlást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha bizalmat akarsz ébreszteni partneredben vagy főnöködben, ennek legjobb módja megmutatni neki, hogy nem engeded magad eltéríteni ígéreteidtől.

Bak (12. 22-01. 20.) Félrehúzódásodat ma mogorvaságnak értékelhetik, utazás bajjal, veszteséggel járhat. Ajánlatos elkerülnöd, hogy mások lelki szemetesládája legyél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Baráti vagy szerelmi kapcsolatod szakítópróba előtt áll, valószínűleg az anyagiak miatt. Anyagi ügyekben ne hallgass a párodra, ne bízz rá fontos döntést.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki áskálódik ellened. Jó volna kideríteni az okát, s főleg azt, hogy ki áll a dolgok hátterében. Ha sikerül, ülj le az illetővel, és beszéljétek meg a dolgot.

Ez is érdekelhet

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói