Ma támasza leszel lelkiproblémákkal küszködő ismerőseidnek - Egymondatos horoszkóp: Március 25.

2018.március.25.

A Rákban lévő Hold barátságos fényszöge a Neptunusszal délelőtt lehetővé teszi, hogy beleérző készségedet hasznosítva szereteteddel és önzetlen gondoskodással segítő kezet nyújts lelki problémákkal küszködő ismerőseidnek és rokonaidnak. Mivel a Nap és a Merkúr a harcias Kosban, a Plútó pedig a Rák jeggyel szembenálló Bakban tartózkodik, a nap második felében mindenki csak a saját szükségleteinek kielégítését tartja szem előtt, ezért akár ajtócsapkodásra, kenyértörésre is felkészülhetsz. A megoldás: a közös múlt és a régi szép emlékek felidézése még a veszekedő párokat és családokat is együtt tudja tartani.

Kos (03. 21-04. 20.) Ahelyett, hogy hozzátartozóidat kizökkentenéd a béketűrésből, igyekezz elsimítani a családi vitákat, de óvakodj attól, érzelmi problémáidra az evésben keress vigaszt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne osztogass kéretlen tanácsokat, de ha valaki csalódást vagy fájdalmat okozott neked, igyekezz lerombolni a féltékenységből és bizalmatlanságból eredő falakat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megeshet, hogy elhanyagolod rokonaidat a sok ismerős miatt, akiken segítened kell, ráadásul a pénzt is szórod, egyszerűen nem érdekel, hogy van vagy nincs.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma óvakodj egy olyan veszélyes pasitól, aki elvárja, hogy az egész világ az ő kívánságának megfelelően működjék, a céljait pedig másokon átgázolva valósítja meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Minél erősebb nyomást fejt ki valaki rád azért, hogy ébredj fel és reagálj, annál inkább visszahúzódsz: ma azt akarod, hogy az emberek szálljanak le rólad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma pénzt és támogatást adsz, de talán észre sem veszed, hogy nagylelkűségednek valami rejtett célja van, baráttal, rokonnal viszont ne kezdj közös üzletbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Folyton vitatkozol a pároddal és rokonaiddal, állásügyben sem jutsz közös nevezőre valakivel, pedig néha a másiknak van igaza, de ezt nem szívesen ismered be.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A barátod által felkínált álláshoz ne fűzz túlságosan nagy reményeket, viszont figyelj az autóvezetésre: túlzás lenne egy nap több bírságot is kifizetned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma hagyd ki a szerencsejátékokat, inkább gondoskodj arról, hogy érts a számokhoz, a könyveléshez és az olyan polgári csökevényhez is, mint a bankszámla.

Bak (12. 22-01. 20.) Fordulj érdeklődéssel szüleid felé, néha már az odafigyelés is elég, de ma azért azzal is tisztában vagy, hogyan tudod elérni, hogy a pasid azt tegye, amit akarsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma ne akarj minél gyorsabban túljutni az étkezésen, add meg mindig a módját, a feszültségek csökkentése miatt pedig nem ártana megfelelő diétába kezdened.

Halak (02. 20-03. 20.) Nincs ínyedre a gondolat, hogy léteznek barátok vagy más nők partnered életében, de kedvesed bűntudatos tekintete vagy ajándéka láttán elpárolog haragod.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói