Ma tele leszel önbizalommal - Egymondatos horoszkóp - március 20. péntek

2020.március.20.

A Mars és a Jupiter együttállása a Bak jegyében lehetővé teszi, hogy legyőzd a kockázatvállalástól való félelmedet, és ha vonzanak a szakmai és világi sikerek, merj kezdeményezni, kiszámítható, biztonságos kockázatot vállalni. Bízhatsz kezdeményezésed és vállalkozásod sikerében, győztesként kerülhetsz ki egy versengésből, de a "nem" választ képtelen vagy elfogadni. Ha szükséged van a nyilvánosság támogatására, megtalálod azokat az embereket, akik támogatják ambícióidat, csak a fanatizmustól óvakodj. Önbizalmad megizmosodik, keményen küzdesz mindenért, amiben hiszel, hatalomvágyadat is kielégítheted, de maradj fair, ne hagyd, hogy egy győzelem arrogánssá tegyen.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyi, anyagi vagy jogi konfliktusaid miatt ingerlékennyé válhatsz, de kár lenne tovább élezni az ellentéteket, mikor már amúgy is túlfeszítetted a húrt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy érzed, fel kell lépned valami mellett vagy ellen, ne vesztegesd az idődet mások megtérítésére, de szeretőd vagy üzlettársad pompás ajánlatot közvetít.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai csillagállás egy nem mindennapi szexuális élménnyel ajándékozhat meg, de a vagyonmegosztás okozta konfliktusokat csak nehezen kerülheted el.

Rák (06. 22-07. 22.) Üzleti, jogi ügyeidnek rendezését halaszd későbbre, harcmodorod legyen fair, de nem kizárt, hogy főnökeid vagy kollégáid közül választod ki leendő partneredet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkádat, bevételeidet és munkahelyi kapcsolatodat illetően fontos döntéseket hozhatsz, de a mai csillagállás izomhúzódás, májgyulladás veszélyét jelzi.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, szerelemben, vállalkozásodban végre döntő elhatározásra juthatsz, üzleti és szexuális kapcsolatod pedig éppen azt fogja nyújtani, amit keresel.

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lakáscserére, összeköltözésre kerülhet sor, de abból, hogy arrogánsan viselkedsz szeretteiddel, akkor sem származik semmi hasznod, ha igazad van.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A pénzügyekben neked kedvez a szerencse: beindíthatod reklámhadjáratodat, új állást szerezhetsz, vagy közös vállalkozásba kezdesz a kedveseddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hajtod a pénzt, jómódú pasira vadászol, de erős a kísértés, hogy a szokásosnál többet költs, így nem kizárt, hogy amit kerestél, azonnal ki is dobd az ablakon.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha döntöttél hivatás- vagy lakásügyben, kötelezd el magad teljes lélekkel a kockáztatás mellett, de határozd el, hogy az izmaidat sem hagyod berozsdásodni!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mint életedben már annyiszor, most is más helyett kell elvinned a balhét, de betegség, izomhúzódás, fertőzés, jogi bonyodalom, ellenségeskedés sem kizárt.

Halak (02. 20-03. 20.) Radikális döntések lehetőségét mérlegeled, hozzájárulsz csapatod sikeréhez, de az sem kizárt, hogy barátaid vagy főnökeid közül választod ki üzleti partneredet.

Ez is érdekelhet

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.