Ma tele leszel tettvággyal - Egymondatos horoszkóp - december 22. vasárnap

2019.december.22.

A Vénusz-Uránusz quadrát hatása miatt ugyan néhány kapcsolat megszakad, és a szociális háló védelmében sem szabad reménykednünk, de a Mars-Plútó szextil kedvez a hatalom és a pénz megszerzésének. Azzal viszont tisztában kell lennünk, hogy mind a szakmánkban, mind az üzleti életben kemény stílusban kell játszanunk. Ez a fényszög alkalmas arra, hogy végrehajtsuk életünkben, szakmai és üzleti kapcsolatainkban a szükséges változásokat. Ami a szexuális életünket illeti, ha egyszer belelendülünk, órákon át is bírjuk a maratonit. Erőnlétünk fokozódik, betegség esetén gyors felépülésre számíthatunk, de ebben az időszakban még a műtétektől sem kell megijedni. De az egyéni sikerek hajszolása helyett mások érdekeit sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Kos (03. 21-04. 20.) Sokan vádolnak karrierizmussal, nehéz döntés elé kerülhetsz, de ha nem tanulsz meg élni a hatalommal, ne csodálkozz azon, hogy mások irányítása alá kerülsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Mostanában szemet szemért alapon harcolsz a társaddal, de az a taktikád, hogy erőszakkal kényszerítsd ki, amit el akarsz érni, eleve kudarcra ítéltetett.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma még az is kiderülhet, hogy utálsz ugyan együtt dolgozni egyik munkatársaddal vagy hatalmi helyzetben lévő üzleti partnereddel, de imádsz az ágyába bújni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem akarsz mindenáron a figyelem középpontjába állni, akkor irigyeid és ellenfelei is békén hagynak, de energiádat se pazarold hatalmi harcokra a pároddal!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden, vagy a családban, ahol a hatalmi harc elfogadott viselkedés, védekező pozícióba kényszerülhetsz, de ne dühödj fel, elég, ha csupán törlesztesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénzügyi képzettséged révén sok pénz folyik be a számládra, és amit a szeretődtől, rokonodtól vagy tárgyalópartneredről akarsz, azt úgyis kiharcolod magadnak.

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ravasszá és erőszakossá válhatsz a szükséges anyagi erőforrások megszerzése érdekében, de ha ingatlan-beruházásról van szó, ne akard kicselezni a piacot!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma mind a munkahelyeden, mind a versenypályán maga mögött hagyod riválisaidat, a megfelelő pillanatban pedig ügyesen kiaknázhatod a szex hatalmát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha mások érdekeire való tekintet nélkül próbálod kielégíteni anyagi vagy szexuális szükségleteidet, a legváratlanabb helyen számíthatsz gátlástalan ellenségekre.

Bak (12. 22-01. 20.) A hatalom számodra természetes dolog, melyet kihasználhatsz, befolyásos körök együttműködését élvezed, nyertes csapat tagjává válhatsz, s tisztelet övez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha meg kell védened pozíciódat főnökeiddel és szakmai ellenfeleiddel szemben, de nem tudsz tisztességes módszerekkel győzni, harcolj fortélyokkal.

Halak (02. 20-03. 20.) Bekapcsolódhatsz a politikai életbe, ahol új hatalmi szövetségek formálódnak, együttműködésből profitálhatsz, befolyásos támogató töri az utat előtted.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói