Ma tökéletesen alakulhatnak a pénzügyeid - Egymondatos horoszkóp - július 26. péntek

2019.július.26.

Mivel a Bikában lévő Hold a Szaturnusszal, a Neptunusszal, a Plútóval és a hátráló Merkúrral barátkozik, bízhatsz pénzügyi kezdeményezéseid sikerében. Ahogy megcsillan a haszon lehetősége, máris befektethetsz egy nagyobb összeget. A párod értékelni fogja, hogy az érzelmeid rendezettek. Ha szereted a zenét, de csak ha veled táncol a pasid, ezt a kívánságodat is teljesíteni fogja. De fogadhatsz vendégeket, elkápráztathatod a partneredet és üzletfeleidet szakácstudományoddal! Ha vonzódsz a földhöz, ha egy mód van rá, legalább a növényeidet ápold. Ma hajlandó vagy keményen dolgozni azért, amit akarsz, főleg az anyagiak és a szerelem területén.

Kos (03. 21-04. 20.) Most érdemes anyagi ügyekkel foglalkozni, a rendkívüli ajánlatok miatt nagy forgalmat bonyolíthatsz le, s az otthonod akár egy üzleti munkavacsora helyszíne lehet.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedvező a nap értékálló holmi vásárlására, és ha vonzanak a távoli tájak, a magas hegyek vagy a tengerpart, utazz el a pároddal, még ha nem is ilyen messzire.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ismerd fel a pénz függőséget okozó erejét, és figyelj a bőrödre, ami olyan, akár a tükör, látni rajta az egészséget, de látni rajta a bajt is - tölts több időt ápolásával!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha olyan kapcsolatban élsz, amelyből ultimátum nélkül nem lehet használható frigy, akkor ne is fontolgasd ennek a nagy kaliberű harci eszköznek a bevetését.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kapsz egy fülest, és amit a mai napon elvállalsz, nem lesz könnyű, de nagy sikereket érhetsz el vele, és végre megoldódnak szakmai és anyagi problémáid is.

A csillagjegyednek megfelelő reggeli rituálék, amitől jól indulnak a napjaid

A csillagjegyednek megfelelő reggeli rituálék, amitől jól indulnak a napjaid

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem mersz egyedül nekivágni a nyaralásnak, vidd magaddal a barátnődet: ha ketten indultok útnak, könnyedén találtok magatoknak két alkalmas partnert.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csak akkor kérj hitelt, ha mindent megtettél, ami tőled telik - ha olyasmiben is másokra támaszkodsz, amit te is meg tudsz tenni, ezzel önállóságodat adod fel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyik rokonodtól ma sokat tanulhatsz, és ha valaki megtetszik neked, akkor döntsd el, hogy érdemes-e többet fordítanod rá egy röpke beszélgetésnél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha arra koncentrálsz, hogyan keress több pénzt, akkor a mai nap alkalmas új állás elvállalására, de a párod segítségével is nagyobb bevételre tehetsz szert.

Bak (12. 22-01. 20.) A randizás jó dolog, de ha a párod utazgatni akar, és nem éri be nemleges döntéssel, tanulj meg kellőképpen becsomagolni – a fogkefédet csak megtalálod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Főzz valami finomat a családnak, de az is jó, ha a testedet egy szakképzett masszőr gondjaira bízod, ám a hideg sör vagy a fagyi megtámadja a torkodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátnőddel kibeszélheted a többi csajt, sokan tartanak szexisnek, és egy árnyékos padon végre elolvashatsz száz oldalt kedves szerződ legújabb regényéből.

Ez is érdekelhet

A koronavírus-álom létezik! Nem vagy egyedül, ha furcsákat álmodsz mostanság

A koronavírus-álom létezik! Nem vagy egyedül, ha furcsákat álmodsz mostanság

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?