Ma ügyesen érvelsz és megvéded az érdekeidet - Egymondatos horoszkóp: December 15.

2020.december.15.

A Nyilasban lévő Merkúr ma harmonikusan illeszkedik a Kos-Marssal: tárgyalhatsz új munkáról, de a vizsgád miatt sem kell aggódnod. Határozottan érvelsz, és biztos lehetsz benne, hogy győztesként kerülsz ki bármilyen szócsatából, vitából. Érdekeidet határozottan megvéded, kiállsz az álláspontod mellett. A Skorpió-Vénusz és a Bak-Szaturnusz kapcsolata mind szakmai és üzleti téren, mind a párkapcsolatodban kedvező helyzetbe hozhat. Még az is elképzelhető, hogy munkahelyi kapcsolatodból tartós, elkötelezett viszony lesz. Partneredben, üzletfeledben megbízhatsz - kötelességtudásodat nemcsak a pasid, hanem főnököd is értékeli. Szorosabbra fűzheted szakmai és üzleti kapcsolataidat, amelyek biztonságérzetet adnak számodra. A szerelemben estig még józan megfontolásokat teszel, de később, amikor a Vénusz már elhagyja a Skorpiót és január 8-ig a Nyilasban folytatja útját, kapcsolatodban ki kell élned mozgásigényedet. A birtoklást pedig felváltja a függetlenségi vágy.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem sokat teketóriázol, ha akarsz valamit: ha úton vagy, kihasználod meglévő kapcsolataidat, ráadásul új megrendeléseket és jól fizető ügyfeleket is szerezhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy gátlástalan hozományvadász zsákmánynak tekint, kedvesed viszont képes elmenni a házassági ajánlatig, de tanulmányaiddal kapcsolatban is döntésre juthatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha jó viszonyban vagy néhány "akarom"típusú baráttal, akkor nincs olyan vita, amit ne lehetne elsimítani, de akkor se legyél báb, ha a párodtól függsz anyagilag.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha feltételezed, hogy valaki le akar győzni, rettegsz a keményebb tárgyalóktól, de ha stabil kapcsolatra van szükséged, adj még egy lehetőséget a pasidnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kezdeményezőkészséged elismerést vált ki azokból is, akik nem kedvelnek túlzottan, s eladhatod az ötleteidet is bárkinek, akivel csak kapcsolatba kerülsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyik rokonoddal végre tisztázhatsz egy anyagi problémát, a szerelemben helyén van az eszed, de mindketten vágytok a biztonságra és a kizárólagosságra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kötelező olyasmire igent mondanod, ami sértheti az érdekeidet, de érdemes pénzt fektetni ingatlanba vagy műtárgyakba, amelyeknek értéke csak növekszik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elég meggyőzően tárgyalsz, nyomós okod lehet egy üzlet vagy állás elnyeréséhez, de nem akarsz várni az esküvővel, ha már elnyerted a párod szerelmét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma élvezed az élénk vitákat, és ha keresed mindenre a megoldást, meglátod, be is jön, de ha van pénzed, jobb egészségügyi ellátást biztosíthatsz magadnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a kapcsolatok felbomlásának fő oka a rossz kommunikáció, merj őszintén beszélni, kedvesed pedig felszínre hozhat benned valamit, amit eddig elfojtottál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma elébe mehetsz néhány dolognak: utazás és tárgyalás közben bevetheted a humorodat, ügyfeled pedig kívánatosnak tartja az érdeklődésedet iránta.

Halak (02. 20-03. 20.) A felemelkedési, szakmai és pénzügyi lehetőségek azt az embert kutatják, aki kezdeményez, de most még azt is megteheted, hogy kevered a szexet az üzlettel.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.