Ma újra előkerülhetnek a rég nem látott rokonok, barátok - Egymondatos horoszkóp: december 25. Kedd

2019.december.25.

Egy kalandokban bővelkedő kiruccanás sem ártana karácsony első napján, de mivel a Hold a Nyilas jegyében jár, foglalkozhatsz a saját vagy mások tanulási lehetőségeivel is. Ügyelj arra, hogy a karácsony ne a mértéktelen fogyasztás ünnepe legyen, hanem a szereteté, a megbocsátásé. Élvezheted rokonaid társaságát, s ez önmagában is csodálatos dolog. A Hold és a Merkúr együttállása tehet arról, hogy ha nem szeretnéd annyira a hozzátartozóidat, hajlamos volnál megszökni, világgá menni. Mivel ezt nem teheted, próbáld meg tartalmassá tenni az együttlétet. Akár vallásos vagy, akár nem, hited szerint alakítsd ki normáidat, de azokat ne tedd kötelezővé partnered és családod számára.

Ma újra előkerülhetnek a rég nem látott rokonok, barátok - Egymondatos horoszkóp: december 25. Kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi ügyfeled vagy egyik évfolyamtársad érdeklődését mindenesetre könnyedén sikerült felkeltened, most már csak arról kell gondoskodnod, hogy ébren is tartsd.

Bika (04. 21-05. 20.) Eldöntheted, lelkesedik- e vevőd a termékedért, vagy sem: ha igen, ez azt jelenti, kölcsönösen előnyös együttműködésről van szó, de a szex ellen sem tiltakozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy beszélhetsz a pároddal minden problémádról, hogy közben nem kell azok megoldására gondolnod, máris jobban érzed magad, de terveidet ne építsd másokra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy csomó olyasmit eszel, mint a töltött káposzta és a bejgli, az az alakodnak árt, pedig éppen az év utolsó napjaiban kellene egy jó férjet találnod magadnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Képtelen lennél közömbösnek mutatkozni egyik barátoddal szemben, aki a mai találkozásotok során vagy egy bulin megpendít egy húrt a lelkedben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vedd tudomásul, hogy az ünnepeken a házimunka nem igazán a te világod, este viszont fogadd el egy komoly, megbízható pasi óvatos közeledési kísérletét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az ünnepeken még azok is hírt adnak magukról, akikről többé-kevésbé megfeledkeztél: megújuló kapcsolataid részint a hivatásodban lehetnek hasznosak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha rokonaid, barátaid színes beszámolói az ajándékvásárlásról felbőszítenek, vedd elő a walkmant és hallgass karácsonyi dalokat vagy angol/német leckét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Diákként még az ünnepeken is minden figyelmedet a tanulmányaidnak szenteled, de ha a partnered alig várja, hogy végre láthasson, kápráztasd el humoroddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha rájöttél, hogy a kedvesednek vagy egyik rokonodnak csak akkor kellesz, ha másvalaki nem ér rá, fordíts neki hátat, és keress valakit, aki valóban kedvel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Még karácsony első napján is mindent megteszel azért, hogy szponzorokat vagy befektetőket csalogass vállalkozásodba, akiknek a társaságát is élvezed.


Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed véleménye szerint, ha egyszer megunod a munkádat, bármikor elmehetsz pszichoanalitikusnak, aki minden kérdésre kérdéssel válaszol.

Ez is érdekelhet

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?