Ma uralkodnod kell magadon - Egymondatos horoszkóp - szeptember 17. hétfő

2018.szeptember.17.

Délelőtt a Nyilas-Hold befolyására még kiélheted mozgásigényedet, csillapíthatod tudásszomjadat. Ám a nap második felében, amikor a Hold már a Bak jegyében jár, ráadásul a Szaturnusszal is együttállásba kerül, meg kell tanulnod uralkodni magadon főnököd vagy más olyan személy jelenlétében, akitől az állásod és a megélhetésed függ. Ne felejtsd el, hogy ki vagy szolgáltatva neki, és ha kedve tartja, bármikor elbocsáthat. Ám ha túl nagy teher nehezedik rád, tervezd meg jobban a napirendedet és az életviteledet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha ugyanannál a cégnél dolgozol, ahol egyik rokonod, te vagy az egyetlen alkalmazott, aki nem hódol be a főnöknek, a földkerekség legunalmasabb alakjának.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazásra számíthatsz, de ne csak azért tanulj politikatudományt, hogy a dolgok könnyebbik végét fogd fel – tanárod kurzusain ugyanis az átlagosnál is több a bukás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy halálra aggodalmaskodod magad a kifizetetlen számlák miatt, de ha nem akarsz csalódott lenni, ma lehetőleg ne kérj és ne is követelj semmit senkitől.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet ragaszkodsz a magányhoz, a pasid mégsem tud megszabadulni tőled, amikor a kölcsönösség hangoztatása ellenére több fontos szabályt is leszögezel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Összpontosíts arra a feladatra, amit a legfontosabbnak tartasz pillanatnyilag, a céget is működőképessé teheted, de ehhez nyitnod kell a felelősség felé.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kitartásodnak köszönhetően vetélytársaid fölé kerekedhetsz, és ha egy külföldi munkalehetőséget úgy osztogatnak, mint gyerekeknek a nyalókát, csapj le rá.

10 dolog, amit el kell fogadnod, ha a barátnődből kismama lesz

10 dolog, amit el kell fogadnod, ha a barátnődből kismama lesz

Mérleg (09. 24-10. 23.) Anyagilag kedvezően alakulnak a dolgaid, de abszolút reménytelen esetnek számítasz, ha házimunkáról vagy más kellemetlen családi kötelezettségről van szó.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Élvezed, hogy a rád jellemző flegmasággal sikert aratsz a másik nemnél, ráadásul még tudásszomjadat is sikerülhet csillapítanod egy esti tanfolyamon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzről van szó, mostanában csak azok képesek felemelkedni a kedvező hullámok hátán, akik kedvezőtlen körülmények között is a legjobbat tudják nyújtani.

Bak (12. 22-01. 20.) Miközben a családról gondoskodsz, titkos álmokat szövögetsz házasságról és szakmai sikerről – ne dobd félre vágyaidat, jogod van megvalósítani őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kollégáid, rokonaid előtt semmi sem marad titokban, ha úgy akarják, ezért ma nincs más választásod, mint kitérni az útjukból, nehogy utánad szimatoljanak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha úgy érzed, elegendő támogatást kapsz kissé közönyös párodtól és idősebb barátaidtól, akkor nem kell háttérbe szorítanod saját vágyaidat mások kedvéért.

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk