Ma uralkodnod kell magadon - Egymondatos horoszkóp - szeptember 17. hétfő

2018.szeptember.17.

Délelőtt a Nyilas-Hold befolyására még kiélheted mozgásigényedet, csillapíthatod tudásszomjadat. Ám a nap második felében, amikor a Hold már a Bak jegyében jár, ráadásul a Szaturnusszal is együttállásba kerül, meg kell tanulnod uralkodni magadon főnököd vagy más olyan személy jelenlétében, akitől az állásod és a megélhetésed függ. Ne felejtsd el, hogy ki vagy szolgáltatva neki, és ha kedve tartja, bármikor elbocsáthat. Ám ha túl nagy teher nehezedik rád, tervezd meg jobban a napirendedet és az életviteledet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha ugyanannál a cégnél dolgozol, ahol egyik rokonod, te vagy az egyetlen alkalmazott, aki nem hódol be a főnöknek, a földkerekség legunalmasabb alakjának.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazásra számíthatsz, de ne csak azért tanulj politikatudományt, hogy a dolgok könnyebbik végét fogd fel – tanárod kurzusain ugyanis az átlagosnál is több a bukás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy halálra aggodalmaskodod magad a kifizetetlen számlák miatt, de ha nem akarsz csalódott lenni, ma lehetőleg ne kérj és ne is követelj semmit senkitől.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet ragaszkodsz a magányhoz, a pasid mégsem tud megszabadulni tőled, amikor a kölcsönösség hangoztatása ellenére több fontos szabályt is leszögezel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Összpontosíts arra a feladatra, amit a legfontosabbnak tartasz pillanatnyilag, a céget is működőképessé teheted, de ehhez nyitnod kell a felelősség felé.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kitartásodnak köszönhetően vetélytársaid fölé kerekedhetsz, és ha egy külföldi munkalehetőséget úgy osztogatnak, mint gyerekeknek a nyalókát, csapj le rá.

10 dolog, amit el kell fogadnod, ha a barátnődből kismama lesz

10 dolog, amit el kell fogadnod, ha a barátnődből kismama lesz

Mérleg (09. 24-10. 23.) Anyagilag kedvezően alakulnak a dolgaid, de abszolút reménytelen esetnek számítasz, ha házimunkáról vagy más kellemetlen családi kötelezettségről van szó.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Élvezed, hogy a rád jellemző flegmasággal sikert aratsz a másik nemnél, ráadásul még tudásszomjadat is sikerülhet csillapítanod egy esti tanfolyamon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzről van szó, mostanában csak azok képesek felemelkedni a kedvező hullámok hátán, akik kedvezőtlen körülmények között is a legjobbat tudják nyújtani.

Bak (12. 22-01. 20.) Miközben a családról gondoskodsz, titkos álmokat szövögetsz házasságról és szakmai sikerről – ne dobd félre vágyaidat, jogod van megvalósítani őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kollégáid, rokonaid előtt semmi sem marad titokban, ha úgy akarják, ezért ma nincs más választásod, mint kitérni az útjukból, nehogy utánad szimatoljanak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha úgy érzed, elegendő támogatást kapsz kissé közönyös párodtól és idősebb barátaidtól, akkor nem kell háttérbe szorítanod saját vágyaidat mások kedvéért.

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói