Ma vállalhatsz kockázatot - Egymondatos horoszkóp - március 11. vasárnap

2018.március.11.

A Nyilas-Mars és a Kos-Uránusz barátságos fényszöge megadja számodra a kellő bátorságot ahhoz, hogy fittyet hányva a hagyományokra, elhagyd a kitaposott ösvényt, és új ismeretlen területeket fedezz fel. Élvezed a kockázatvállalást, a kalandot, de nem vagy hajlandó mások utasításai és normái szerint élni. Teszteld bátorságodat, versenyképességedet, fedezz fel egy új hobbit, kapcsolódj be a politikai életbe, vagy támogass egy haladó szellemű társadalmi programot! A harmonikus Nap-Plútó aspektusnak köszönhetően sokat profitálhatsz elemzői, ellenőrzői és irányítói adottságaidból, befolyásos vagy hatalmon lévő személyekkel való kapcsolataidból. Végrehajthatsz bizonyos szükséges változásokat közvetlen környezetedben, ám ha eredményeket akarsz elérni, céljaidat összhangba kell hoznod másokéval.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha már túlestél az ismerkedés szakaszain, és a párod házassági ajánlata meglep, ma biztosan el tudod dönteni, hogy tényleg szeretnél-e családot alapítani vele.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggazdagodhatsz társulás útján, a szexualitás erős bilincset jelent, de nehéz lesz megőrizni önuralmadat, ha egy rosszfiú állandóan beveti csábos vonzerejét.

Rák (06. 22-07. 22.) A hatalom és a gazdagság vonzóvá tehet egy pasit számodra, de amennyiben rendelkezel vállalkozói vagy újítói szellemmel, siess próbára tenni tehetségedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénz- és állásügyben kedvező lehetőség, de ne tegyél tönkre egy izgalmas szerelmi kapcsolatot azzal, hogy házasságra kényszeríted kötelékfóbiás párodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Előfordulhat, hogy kipróbálod magad egy új kapcsolatban csak azért, hogy ezáltal találj önigazolást, de érzékenyen reagálsz a költségek megosztásának témájára.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanügyben mázlid lehet, protekció révén új állást szerezhetsz, de ha a párod már a házasság gondolatától is hideglelést kap, akkor adj neki gondolkodási időt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma érdemes harcba szállnod egy olyan ügyért, amely a szakmai jövőd szempontjából fontos, és érdemes igent mondanod egy szokatlan munkalehetőségre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pénzt a hatalommal azonosítod, egyre fontosabbnak tartod, hogy sok pénzt keress, de párkapcsolatban légy meglepő, tégy valami merészet, meghökkentőt.

Bak (12. 22-01. 20.) Céget alapíthatsz, az üzleti szférában befolyásos szövetségesre találhatsz, de egy váratlan költözködés most semmit nem segít belső elégedetlenségeden.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Meggazdagodhatsz úgy, hogy beházasodsz a vagyonba, ezért viszont nagy árat kell majd fizetned, de nem lennél ilyen sikeres, ha mások elvárásaihoz igazodnál.

Halak (02. 20-03. 20.) Érdemes fontos körökben forognod, és a hatalom közelébe férkőznöd; anyagilag nem állsz ugyan biztos lábakon, de módot találhatsz azonnali bevételnövelésre.

Ez is érdekelhet

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most