Ma valósággal szárnyakat kapsz - Egymondatos horoszkóp - október 5. péntek

2018.október.5.

Valaki ebédidőben az Oroszlán-Hold és a Mérleg-Merkúr harmonikus kapcsolatának köszönhetően a bizalmába fogad, a pasik is hirtelen körülzsonganak, és ettől szárnyalkat kapsz. Új szövetségesed vagy kedvesed mintha hájjal kenegetné hiúságodat. Túláradó kedvedben viszont a Hold-Jupiter quadrát csábítása miatt bőkezűségre, sőt könnyelműségre is hajlamos vagy. Az üzleti és egyéb titkaidat viszont ne add ki, a bizalom viszonzásával várj addig, amíg meggyőződsz róla, hogy nem kígyót melengetsz a kebleden.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pasid olyan nőre vágyik, aki finomabban fogalmazza meg a véleményét, akkor közöld vele, hogy keressen magának másikat, de ne fogadj el hálapénzt.

Bika (04. 21-05. 20.) Bár mérges vagy a párod vagy ügyfeled haszonleső magatartása miatt, mégis el kell ismerned, hogy olyan érzéseket ébreszt fel benned, amelyek zavarba hoznak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elveheted, amit tálcán kínál az élet, utazásod viszont félresikerülhet, és ha félreléptél, a párod biztos, hogy nem veszi készpénznek suta kis magyarázkodásodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátaidat, rokonaidat nem kellene beavatnod a pénzügyeidbe, de ha shoppingolsz, tartsd magad az ősi bölcsességhez, miszerint a minőséget meg kell fizetni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megkönnyíthetik a pénztárcádat, de gazdagabb leszel egy dicsérettel, ám ha egy David Copperfielddel élsz együtt, egy pillanat eltűnik a havi kosztpénz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megpróbálod jobbnak feltüntetni kapcsolatodat, mint amilyen, partnered minden kudarcát kimagyarázod, saját csalódásaidat szintén, saját magad csapod be.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az eszeden nem is járnak túl, hiúságodon keresztül még csapdába csalhatnak, de egyik barátnőd minden ajtót megnyit előtted, hasznos kapcsolatokat szerez.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki a munkahelyeden visszaél a bizalmaddal, s ha megszoktad, hogy a pasik eddig csak szakmailag érdeklődtek irántad, ma még a Nagy Ő is kikezdhet veled.

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Nyilas (11. 23-12. 21.) Némi protekcióval könnyen találsz magadnak új munkát, utána pedig elutazhatnál néhány napra pihenni, csak a benned lakozó végletességnek ne ma adj teret.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod vagy egyik ügyfeled nyíltan bevallja, hogy kész pénzért bármit megvásárolni, közöld vele, hogy nem vagy érett gyümölcs, akit bárki megkóstolhat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az ebédidőben kötött ismeretségek, üzletkötések és megállapodások fölött áldás lebeg, de nem érdemes kipróbálnod partnered és felettesed tűréshatárát.

Halak (02. 20-03. 20.) Titkos információkhoz, általuk pedig pénzügyi előnyhöz juthatsz, de nem elég, ha munkahelyeden csak pozíciód megőrzése vagy egy szexis kolléga foglalkoztat.

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói