Ma valósággal szárnyakat kapsz - Egymondatos horoszkóp - október 5. péntek

2018.október.5.

Valaki ebédidőben az Oroszlán-Hold és a Mérleg-Merkúr harmonikus kapcsolatának köszönhetően a bizalmába fogad, a pasik is hirtelen körülzsonganak, és ettől szárnyalkat kapsz. Új szövetségesed vagy kedvesed mintha hájjal kenegetné hiúságodat. Túláradó kedvedben viszont a Hold-Jupiter quadrát csábítása miatt bőkezűségre, sőt könnyelműségre is hajlamos vagy. Az üzleti és egyéb titkaidat viszont ne add ki, a bizalom viszonzásával várj addig, amíg meggyőződsz róla, hogy nem kígyót melengetsz a kebleden.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pasid olyan nőre vágyik, aki finomabban fogalmazza meg a véleményét, akkor közöld vele, hogy keressen magának másikat, de ne fogadj el hálapénzt.

Bika (04. 21-05. 20.) Bár mérges vagy a párod vagy ügyfeled haszonleső magatartása miatt, mégis el kell ismerned, hogy olyan érzéseket ébreszt fel benned, amelyek zavarba hoznak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elveheted, amit tálcán kínál az élet, utazásod viszont félresikerülhet, és ha félreléptél, a párod biztos, hogy nem veszi készpénznek suta kis magyarázkodásodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátaidat, rokonaidat nem kellene beavatnod a pénzügyeidbe, de ha shoppingolsz, tartsd magad az ősi bölcsességhez, miszerint a minőséget meg kell fizetni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megkönnyíthetik a pénztárcádat, de gazdagabb leszel egy dicsérettel, ám ha egy David Copperfielddel élsz együtt, egy pillanat eltűnik a havi kosztpénz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megpróbálod jobbnak feltüntetni kapcsolatodat, mint amilyen, partnered minden kudarcát kimagyarázod, saját csalódásaidat szintén, saját magad csapod be.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az eszeden nem is járnak túl, hiúságodon keresztül még csapdába csalhatnak, de egyik barátnőd minden ajtót megnyit előtted, hasznos kapcsolatokat szerez.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki a munkahelyeden visszaél a bizalmaddal, s ha megszoktad, hogy a pasik eddig csak szakmailag érdeklődtek irántad, ma még a Nagy Ő is kikezdhet veled.

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Nyilas (11. 23-12. 21.) Némi protekcióval könnyen találsz magadnak új munkát, utána pedig elutazhatnál néhány napra pihenni, csak a benned lakozó végletességnek ne ma adj teret.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod vagy egyik ügyfeled nyíltan bevallja, hogy kész pénzért bármit megvásárolni, közöld vele, hogy nem vagy érett gyümölcs, akit bárki megkóstolhat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az ebédidőben kötött ismeretségek, üzletkötések és megállapodások fölött áldás lebeg, de nem érdemes kipróbálnod partnered és felettesed tűréshatárát.

Halak (02. 20-03. 20.) Titkos információkhoz, általuk pedig pénzügyi előnyhöz juthatsz, de nem elég, ha munkahelyeden csak pozíciód megőrzése vagy egy szexis kolléga foglalkoztat.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt