Ma változatosságot vihetsz az életedbe - Egymondatos horoszkóp - január 2. hétfő

2017.január.2.

A reggeli órákban, amikor a Vízöntő-Hold együttállásba kerül a Vénusszal, érdekesebbnek, többnek véljük magunkat, ha merünk különbözni másoktól és egy kis változatosságot viszünk az életünkbe. Fontos, hogy kapcsolataink az egyenlőségen és a kölcsönösségen alapuljanak. Délután, amikor a Halakban lévő Hold harmonikus szextil fényszögbe kerül a Bak-Merkúrral, van mit megbeszélni a kollégákkal és rokonokkal, de mivel a Merkúr látszólag hátrafelé halad, megeshet, hogy nem figyelünk a másik mondandójára.

Kos (03. 21-04. 20.) Újrateremtheted azt a spontaneitást, amelyet sok pár veszít el a kapcsolat kezdete után, de a nap második felében a szakmai teljesítményed alapján ítélnek meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Új kolléga érkezhet a munkahelyedre, aki mer más lenni, mint az átlag, de a kötetlen ismerkedés mellett jó, ha már rögtön az elején tisztázzátok a feladatokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szakmai és pénzügyi dolgaidban át kell gondolnod a véleményedet, de ami az ismerkedést illeti, külföldön sokkal sikeresebb lehetsz, mint saját szülővárosodban.

Rák (06. 22-07. 22.) Reggel lebonthatsz minden falat, amit a szexualitásod köré építettél, de amikor üzletről tárgyalsz, ne hagyd, hogy az érzelmek elködösítsék ítélőképességedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy kedvesed gond nélkül meg tudja fogalmazni, mi okoz neki örömöt, és mi nem, de az is lehetséges, hogy szívesebben hagyatkozik a testbeszédre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha új munkahelyre kerültél, élvezd a tudatot, hogy tetszel valakinek, de kíméld a vádlidat és a lábfejedet; a sífutás és a sorban állás ma ártalmasabb, mint máskor.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amikor programot tervezel a nagy Ővel, gondold végig, vajon gyerekkorában milyen kalandokat élvezhetett, de bánj úgy vele, akár egy jó baráttal!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha azt gondolod, hogy az együttélés közelebb visz benneteket egymáshoz, nagyot tévedsz, de a nap második felében élvezettel zsebelheted be a bókokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Telefonon vagy személyesen értékes információhoz juthatsz, kitörő lelkesedéssel fogadod, hiszen elsősorban a jövőd, előmeneteled szempontjából fontos.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha bekapcsolod a TV-t, olyan kereskedelmi reklámok áradata zúdul rád, amelyek a pénzt az érzelmekkel igyekeznek összekapcsolni, de ne hagyd magad befolyásolni!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbálj ki új frizurát, változtass a megszokott dolgokon, de a nap második felében nem akarásnak nyögés a vége, a hátad közepére kívánod a rutinfeladatokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha reggel a pasid nem telefonál, nem szabad megkérdezni tőle, mit érez irántad, de ha később egy baráti hangú hívást kapsz, nem kell elutasítástól félned.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói