Ma váratlan és kedvező események jöhetnek - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 6.

2017.augusztus.6.

Mivel a nap első felében a Bak-holdat a Kosban lévő Uránusz támadja, rendelkezel ugyan a siker minden kellékével, mégis szörnyen túlterheltnek érezheted magad. Ha mindenki más problémájával kell foglalkoznod, vagy váratlanul felborul előre megtervezett programod, ingerült lehetsz, túlreagálhatsz dolgokat és nehezen fogadod el a legapróbb változásokat is. A Bak-hold a legjobb időpont a bőr- és körömápolásra, de a szőrtelenítés is hatásos marad. A nap második felében, amikor a hold már a Vízöntő jegyében jár, készülj fel váratlan és kedvező eseményekre, és nyugodtan térj el a megszokottól.

Kos (03. 21-04. 20.) Talán túl sok a dolgod, de vasárnap lévén neked is jár egy kis kikapcsolódás: a nap második felében egyszerűen gyűjtöd magad köré az embereket.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiábavaló dolog vitatkozni vallásról, politikáról, hiszen erkölcsi kérdésekben partnered nem érvek, hanem előítéletek alapján alakítja ki álláspontját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki pénzügyi nyomást gyakorol rád, de az sem kizárt, hogy hitelezőid tartanak a markukban, de üzleti utazásod rengeteg izgalmas lehetőséget tartogat.

Rák (06. 22-07. 22.) Sokkolóan hat rád, amikor arról értesülsz, hogy esetleg felmondják az állásodat, de akkor sem kellene a cégtulajdonos ágyán keresztül megvásárolnod a karrieredet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rajongsz a természetért és az állatkert a gyöngéd, ha teheted, menj el, és ha elrepülsz külföldön élő pasidhoz, magad mögött tudhatsz egy unalmas napot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy olyan társ, akinek ennyire kiszámíthatatlan és bizonytalan a bevétele, túlságosan nagy rizikófaktor, és ha nem tudod megtartani az állásodat, merj váltani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy családi vagy pénzügyi probléma önmagában is elég rossz, nem kell romboló érzelmekkel még jobban felfújni, de szívesen fogadod kedvesed meghívását.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor be akarod indítani a járgányodat, a motor még csak meg sem mukkan, ráadásul sehol egy szerelő, aki segíthetne: úgy tűnik, ez a nap nem a sikerek napja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha elkapott a hév, és nem tudsz ellenállni a nyár végi leárazásoknak, akkor gondoskodj róla, hogy párod ne lássa, mire szórod el a nehezen megkeresett forintjait.

Bak (12. 22-01. 20.) Időnként kisebb lázadások törnek ki a családban szigorú elvárásaid ellen, de ne hagyd, hogy a párod vagy hozzátartozóid kiapadhatatlan pénzforrásnak tartsanak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne üsd az orrodat olyan dolgokba, amikhez semmi közöd, de ügyesen tudsz bánni kellemetlen tárgyalópartnereddel, hiszen legfőbb erősséged a rögtönzés.

Halak (02. 20-03. 20.) Hozz össze egy sikeres csapatot, de ha olyan emberekkel van dolgod, akiktől a jövedelmed függ, akkor össze kell hangolnod terveidet és céljaidat az övéikkel.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla