Ma váratlan kalandvágy ébred benned - Egymondatos horoszkóp - december 8. szombat

2018.december.8.

A nap első felében a Nyilasban lévő Hold és az Uránusz fényszöge tehet róla, ha valaki váratlanul berobban az életedbe, és rég elhantolt kalandvágyat és érzéseket szít fel a lelkedben. Élvezed a kockázatvállalást, de nem vagy hajlandó feláldozni függetlenségedet. Este viszont, amikor a Bak-Hold tökéletes harmóniában van a Skorpió-Vénusszal, ne lepődj meg, amikor valaki szakértő szemmel értékeli munkádat, szexepiledet és üzletkötői tehetségedet. Az üzletkötő szerelésedtől viszont valaki megszabadíthat.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem vagy az az otthonülő anyatípus, a szoros köteléket sem tudod elviselni, de nem kizárt, hogy a nap második felében megszédülsz valakinek a gazdagságától.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma ne erőltesd az üzletkötést, este viszont a horgodra akadhat valaki, ám ha már megtaláltad Őt, a párod rávesz egy kiruccanásra, hogy jobb kedvre hangoljon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen veszed a jó tippeket az olyan barátoktól és a párodtól, akik nagy összeget kerestek kockázatvállalással, de az ágyban lehetnél egy kicsit felszabadultabb.

Rák (06. 22-07. 22.) Könnyebben elsimulnának az ellentétek párkapcsolatodban, ha lenne egymás számára némi időtök, ha viszont összeházasodnátok, akkor igazi család lennétek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod nem csak észvesztő szenvedélyt kelt benned, hanem fölöttébb sokoldalú is - ha rábeszél egy túrára, akkor ne a munkádnak szenteld a délutánodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Délelőtt még kielégíthet a vállalkozásoddal járó izgalmas munka, de mióta megláttál egy Skorpiót vagy Bakot, szeretnél újra találkozni vele, ami este össze is jön.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Délelőtt a párod szereti pukkasztani az embereket, de végre kezded felérni ésszel, hogy a tulajdonodban lévő ingatlan kiadása jelentős bevételt hozhat számodra.

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt még szentelhetsz egy kis időt a munkádnak és a pénzkeresésnek, de az esti órákban megkaparinthatod magadnak, akire már régóta fáj a fogad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kimondottan élvezed, ha a kedvesedet kihozhatod a sodrából, este viszont eleged lehet egyik barátodból, aki rémes ízléstelenséggel fitogtatja a gazdagságát.

Bak (12. 22-01. 20.) Barátnak, rokonnak tett szívességért viszonzást remélhetsz, és ha eddig nem tanultad meg, milyen érzés bízni valakiben, és feltárni a szívedet, este ezt is megteheted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátnőid körében elsütheted legjobb poénjaidat, rokonod vagy főnököd szemében viszont nem vagy más, mint emberi viszonylatra átszámított pénznem.

Halak (02. 20-03. 20.) Külföldi utazás, baráti összejövetel pompásan sikerül, utazás közben megtalálhatod álmaid hercegét, ráadásul anyagi problémád is varázslatos módon oldódik meg.

Ez is érdekelhet

Tökéletes időkapszula – A hét könyve: Menekülés New Yorkból

Tökéletes időkapszula – A hét könyve: Menekülés New Yorkból

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most