Ma végre jóra fordul a szerencséd, ha művész, építész, pénzügyes vagy - Egymondatos horoszkóp: Április 7.

2018.április.7.

A Bikában lévő Vénusz barátságos fényszöge a Bak-Szaturnusszal lehetővé teszi egy érzelmi vagy anyagi kapcsolat megszilárdítását. Fontosabb kötelékeidben a hűség, a felelősségvállalás és a megbízhatóság alapfeltételnek számít. Művészek, festők, építészek és a pénzvilágban tevékenykedők most elkezdhetik kikövezni az utat, ami anyagi és szakmai biztonsághoz vezet. Fontos, hogy egy párkapcsolatban mindkét fél támogassa a másikat szakmai ambícióiban és kenyérkereső munkájában. Nem árt tudni, hogy a párválasztás motívumai között ebben az időszakban valószínűleg ott sorakoznak az anyagi és a státuszorientált szempontok is.

Kos (03. 21-04. 20.) Komoly feladatokra, magas jövedelemre vágysz, gazdagabb, sikeresebb akarsz lenni: párod révén munkád jövedelmezőre fordul és megtalálod igazi hivatásodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkáddal, külföldi érdekeltségeiddel kapcsolatban józan, megfontolt döntést hozol, de az sem kizárt, hogy egy idegen országban folytathatod tanulmányaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jóllehet terhesnek érezheted anyagi kötelezettségeidet, de gondjaid miatt ne okold a párodat, inkább gyógyítsd be fel nem dolgozott múltbeli sérüléseidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatodban szükséged van biztonságra, szükséged van olyan barátokra is, akik támogatnak: ma könnyen felismered, hogy kikre számíthatsz hosszú távon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lényeges és talán anyagilag is előnyös fordulat a munkában, de az sem kizárt, hogy biztonságot vagy hivatásbeli sikert találsz egy idősebb vezető oldalán.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy külföldi vakáció színt vihet szerelmi életedbe, párkapcsolatod is elmélyül: a közös vállalkozás vagy a gyermekvállalás stabilizálhatja meglévő kötelékedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Biztonságérzeted megerősítése miatt el kell végezned olyan feladatokat, mint az adó időben történő befizetése vagy a családi kiadások megtervezése.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán most jössz rá, hogy Ő az igazi, és vele akarsz maradni életed végéig, de tudnod kell, hogy a tartós kapcsolat az egymás iránti elkötelezettségen alapul.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kollégád vagy egyik barátod megörvendeztet egy olyan feladattal, amelynek anyagi vonzata is lesz, de tudnod kell, hogy mennyit és mire lehet abból költened.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy találkozás, netán az életre szóló igen teszi feledhetetlenné ezt a napot: a szerelem megerősíti felelősségérzetedet, s végre hajlandó leszel elkötelezni magadat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Most megkaphatod a számlát a múlt mulasztásaiért, de megfelelő ez a nap arra, hogy családi vagy lakásüggyel összefüggő problémáidat megelégedésedre rendezd.

Halak (02. 20-03. 20.) Szerelmed jó hírrel lep meg, és ha olyanokból verbuválod csapatodat, akikkel üzleti kapcsolatok kötnek össze, de magánéletednek is részesei, nagyot kaszálhatsz.

Ez is érdekelhet

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?