Ma végre pozitív fejleményeknek örülhetsz - Egymondatos horoszkóp - november 29. vasárnap

2020.november.29.

A mai napon, amikor a Skorpió jegyében lévő Merkúr baráti kapcsolatba került a Bak-Jupiterrel, képes leszel minden eseménynek a pozitív oldalát észrevenni. Rejtélyes összefüggésekre, üzleti és szakmai titkokra is fényt deríthetsz, ráadásul jó hírek, előnyös ajánlatok érkezésében is reménykedhetsz.

Annak ellenére, hogy vasárnap van, sikeres tárgyalások, utazások, megbeszélések, kedvező ajánlatok jellemzik ezt a napot, de szponzort, üzlettársat vagy új állást is most érdemes keresned. Nem árt tudni, hogy a bók és dicséret nemcsak a szakmai és üzleti világban, hanem az intim kapcsolatokban is hasznos befektetés.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy érzed, fogytán az aranytartalékod, biztos, hogy találsz valamilyen megoldást a feltáplálására, de érdemes foglalkozni álláskereséssel és banki ügyekkel is.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha üzletről tárgyalsz, vagy a párodat akarod jobban megismerni, az eredményes kommunikációhoz elengedhetetlen, hogy egyenes, tisztázó kérdéseket tegyél fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy érzed, ha komolyabb, jobban fizető munkát kapnál, sikeresebb lennél, ám ha egy szokásos dolgot jól csinálsz, ez meghozza számodra a nagy bevételt.

Rák (06. 22-07. 22.) Jó visszajelzést kaphatsz megbízódtól, kollégádnak beszámolhatsz sikeres flörtélményedről, de hogy lesz-e belőletek egy pár, kedvesed válaszaiból az is kiderül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha állást (lakást) keresel, jó információkra van szükséged a jó döntéshez, ezért tegyél fel kérdéseket, hogy megtudd, milyen valójában az állás (ingatlan).

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Szűz (08. 24-09. 23.) A kölcsönös érdekeket szem előtt tartva, szakmai vagy tanulmányi terveidnek meg tudsz nyerni másokat, de párod figyelmét is könnyen magadra irányíthatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Berendezheted bérelt lakásodat vagy otthoni irodádat, ingatlanfronton is nagyot kaszálhatsz, de érték- és vagyontárgyaid karbantartására se sajnáld az időt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha élesben találkozol egy üzleti ajánlattal, leendő ügyfeled vagy partnered barátságát könnyen elnyerheted, ha lelkesen érdeklődsz az őt érintő dolgok iránt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy szakmai vagy üzleti döntés meghozatala előtt mindent alaposan gondolj végig, de csak arra fordítsd a figyelmedet, ami hosszú távon sikerrel kecsegtet!

Bak (12. 22-01. 20.) Kapcsolatteremtő készség, együttműködés, hozzáértés – olyan vonások ezek, melyeket a munkaadók többsége lelkesen üdvözöl az állásra vadászó Bakoknál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, nem tudsz magasabb fizetést kiharcolni magadnak, és ezután már minden így marad, akkor az a lehetőség, amely ma felbukkan, reménnyel tölt el.

Halak (02. 20-03. 20.) Köszönd meg a párodnak, hogy támogatja a munkádra és tanulmányaidra vonatkozó terveidet, de tanulási célzattal ne maradj távol az otthonotoktól.

Ez is érdekelhet

Naomi Campbell még mindig a vörös szőnyeg istennője, és ezt be is bizonyította

Naomi Campbell még mindig a vörös szőnyeg istennője, és ezt be is bizonyította

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói