Mai fontos üzenet: Nem kell sikeressé válnod, hogy megérdemeld a szeretet - Egymondatos horoszkóp: Március 22.

2017.március.22.

A Bak jegyében lévő Hold alkalmas szőrtelenítésre, hajbeültetésre, arc- és testradírozásra, de sportoláskor kíméld a térded. Mivel a Holdat ma a Jupiter és az Uránusz is támadja, annyira beletemetkezhetsz a munkádba és a karrierépítésbe, hogy csak nagyítóval lehet felfedezni benned a nőies tulajdonságokat. Jóllehet erős késztetést érzel a szakmai kiugrásra, a nagyobb teljesítmény elérésére, és egyre magasabbra akarsz hágni a ranglétrán, tévedés azt hinned, hogy sikeressé kell válnod ahhoz, hogy megérdemeld a gondoskodást és a szeretetet.

Mai fontos üzenet: Nem kell sikeressé válnod, hogy megérdemeld a szeretet - Egymondatos horoszkóp: Március 22.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Gondoskodik a napi stresszről már az, hogy hivatásodban fönn maradj, úgyhogy nem akarod ugyanezt a feszültséget és alkalmazkodást a párkapcsolatodban is.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel nem tudod irányítani a dolgokat, sokkal kevésbé fogsz félni az esetleges válástól, talpon tudsz maradni, ha szakmát tanulsz, és eljársz majd dolgozni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sokkal több intimitást igényelnél, mint amennyit a párod nyújt, de miután annyi minden mást megkapsz tőle, ma nem érdemes emiatt nagy hűhót csapnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma negatív viselkedéssel viszonozd párod, egyik közeli rokonod vagy főnököd negatív viselkedését, hogy a másik megtanulja, ne viselkedjen veled olyan rondán.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha felelősséggel kell vállalnod a rád osztott feladatot, a pároddal megbeszélhetsz minden munkával kapcsolatosat, és neki is nagyon jó elképzelései lesznek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha csak eltűröd a szeretkezést, mintsem tevékeny részese lennél, szexuális életed alapos fiatalításra szorul, de a pénz erre nem gyógymód, soha nem is lesz az.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid nem adják meg neked, amit akarsz, elégedetlenségedet úgy csökkentheted minimálisra, hogy házon kívüli tevékenységekkel szórakoztatod magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha sok a bizonytalanság az életedben, amennyit csak bírsz, válaszolj meg belőlük, mert csak így lehetsz eredményes a munkádban és magánéletedben egyaránt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha randira készülsz, kérj a barátnődtől öltözködési tippeket, de a vásárlás ma nehezen megy, nem egykönnyen tudod eldönteni, hogy mit is akarsz megvenni.

Bak (12. 22-01. 20.) Fontos, hogy beleszólásod legyen a család anyagi ügyeibe, de mivel távolságtartóan viselkedsz a pároddal, ma nem sikerül áttörnie a magad köré emelt védőfalat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A közlekedés vagy üzleti utazásod körüli huzavona nagyon felbosszanthat, ráadásul furcsa, kavargó események közepébe kerülhetsz, akaratodon kívül.

Halak (02. 20-03. 20.) Kerüld a pénzügyi kalandokat, a döntési kötelezettséget, mert valami kellemetlenség történhet, de számíts rá, hogy kedvesed komoly dologban kéri segítségedet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Gardróbnapló: A sárga mindig nyerő

Gardróbnapló: A sárga mindig nyerő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk