Mai nap a vásárlás bűvkörében zajlik - Egymondatos horoszkóp: November 23. péntek

2018.november.23.

Telihold az Ikrekben! Mivel a Hold a Jupiterrel és a Merkúrral is szembenállásba kerül, ítélőképességed mások személyének és lehetőségeidnek megítélésével kapcsolatban tökéletesen csődöt mondhat, ráadásul a véleményed sem tetszik másoknak. Pletykás kollégáid, rokonaid befeketíthetnek, ezért lehet, hogy ki kell köszörülnöd a jó híreden esett csorbát. Párkapcsolatod mindaddig bizonytalan, amíg te és a párod is másokkal flörtöl. Utazásra, tárgyalásokra nem alkalmas a mai nap, de öntsd ki bánatodat legjobb barátnődnek.

Mai nap a vásárlás bűvkörében zajlik - Egymondatos horoszkóp: November 23. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kelj korán, hogy elkerüld az egész napi rohanást, de ne csodálkozz, ha az agyad állandóan zsibong, amikor egyszerre két vagy több különböző dologgal foglalkozol.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai nap az ajándékvásárlás bűvkörében zajlik, de mivel hajlamos vagy több pénzt költeni, mint kellene, arra is ügyelj, nehogy belekeveredj kétes üzelmekbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyik szavaddal agyonütöd a másikat, problémáid miatt másokat vádolsz, és ha még a párodat is beülteted a mókuskerékbe tiszavirág-életű lesz ez a kapcsolat.

Rák (06. 22-07. 22.) Képtelen vagy koncentrálni, de a fiókodban heverő számlakivonatok meggyőznek arról, hogy pénzre és másodállásra van szükséged a közeledő ünnepek miatt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
A szerelemben melléfoghatsz: ha a pasid elég gazdag ahhoz, hogy ne csak egy barátnője legyen, azért még ne tűrd el, hogy holmi éjszakai pillangók behálózzák.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gondjaid vannak otthon, gondjaid vannak a munkában, de mivel vág az eszed, tudod, mivel kell provokálnod a főnöködet, aki ma nem hajlandó elfogadni az ötletedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Képtelen vagy elengedni magad, talán azért, mert félsz, hogy nem úgy sikerül egy tárgyalás vagy utazás, mint képzelted, de a környezetváltozás jót fog tenni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kellemetlenségeid lehetnek abból, ha hitelt kell visszafizetned, és ha beleegyezel egy üzleti találkozóba, még egyáltalán nem biztos, hogy meg is fogtok egyezni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy csábító ajánlatot legszívesebben visszautasítanál, de ha szeretnéd nyugodtan lezárni ezt az évet, akkor próbáld meg a válaszadást pár héttel későbbre halasztani.

Bak (12. 22-01. 20.) Pénz- és munkaügyben ne kerülgesd a forró kását, de ha figyelemmel akarod követni, ami a cégednél történik, nem árt, ha belehallgatsz egy-egy beszélgetésbe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai nap ugyan igazi kalandot ígér, de azért ne veszítsd el a fejed, mert ennek a pasinak egy nő sem jelent többet futó kalandnál, és ne szólj bele mások dolgába.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha ugyanannál a cégnél dolgozol, ahol a rokonaid, és el akarod kerülni a családi botrányt, ne hozd magad lehetetlen helyzetbe - utasítsd el főnököd közeledését.

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább