Már az év első munkanapján kemény próbatételnek kell megfelelned - Egymondatos horoszkóp: Január 2.

2019.január.2.

A Bak jegyében lévő Nap és a Szaturnusz együttállása tehet róla, hogy már az év első munkanapján kemény próbatételeknek kell megfelelned, felelősséget kell vállalnod. Valószínű, hogy korlátozásokat, akadályoztatásokat kell elviselned, de mivel ahogy mondani szokás: teher alatt nő a pálma, az akadályok leküzdése, a felelősség vállalása csak előnyödre fog válni. Ha viszont félvállról veszed vagy elhanyagolod kötelezettségeidet, meggyűlhet a bajod főnökeiddel, de még az is megeshet, hogy megszűnik a munkaviszonyod. Mivel hajlamos lehetsz a meghűlésre és az ízületekkel összefüggő problémákra, nem lehet eléggé hangsúlyozni a betegségmegelőzés fontosságát.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel ma meggyűlhet a bajod a cégvezetéssel, igyekezz minden módon elnyerni főnököd elismerését, de ne hagyd, hogy munkamániád tönkretegye a magánéletedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Szaktudásoddal, diplomáddal és kitartásoddal sokra vihetnéd külföldön, de nem biztos, hogy el tudnád viselni az idegen környezetet, az otthonod és családod hiányát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy céged pénzügyi nehézségekkel küzd, de ne vegyél fel kölcsönt, és ne hagyd, hogy valaki kihasználja az anyagi bizonytalanságtól való félelmedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Az elkövetkező időszakban a józan eszedre és biztonságvágyadra hallgatva kell párt választanod, még ha az érzelmeknek nincs is sok közük a szenvedélyhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne morogj a nehézségek miatt, tekints minden feladatra kihívásként: az elkeseredésed és elégedetlenséged elleni legjobb gyógyszer a kemény munka.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyermeked miatt plusz terheket kell vállalnod, de a párodat sem hanyagolhatod el, néha lépj ki a szülő szerepéből, és öltsd magadra a szerető társ szerepét.

Új év, új lehetőségek, új álmok - Mit hoz neked a január a horoszkópod szerint?

Új év, új lehetőségek, új álmok - Mit hoz neked a január a horoszkópod szerint?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mindig is komolyan vetted családi kötelezettségeidet, de ezt most, amikor rokonaid egyre többet követelnek tőled, és visszahúznak, még erősebben érzed át.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szakmai sikerhez nem vezet aszfaltozott út, de ha rabjává válsz a gondolatnak, hogy úgysem leszel képes elérni a sikert, sosem fogsz belevágni semmibe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi gondok adódatnak, és mivel senki sem fog kihúzni a pénzügyi gödörből, láss reálisan azzal kapcsolatban, mennyit költesz, és mennyit tudsz félretenni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha üzleti problémákat kell megoldanod, ne hagyd, hogy sarokba szorítsanak, de becsüld fel, vajon pénzügyi terveid összhangban vannak-e lehetőségeiddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod távolságtartással büntet, vagy magányosnak érzed magad mellette, depresszióba esés helyett határozd el, hogy nélküle is sikerre viszed az életedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szakértők véleményére támaszkodsz, és ha megosztod céljaidat kollégáiddal és barátaiddal, bátorítani fognak, hogy következetesen haladj tovább az utadon.

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói