Mára időzítsd a ráncfeltöltést - Egymondatos horoszkóp: November 4.

2016.november.4.

Mivel a Hold a szigorú Bak jegyében jár, a fegyelem, a teljesítmény és az önuralom a nap kulcsszava. Tedd félre a pesszimizmusodat, foglalkozz szakmai előmeneteleddel, az esti órákban pedig, amikor a Hold harmonikus fényszöget zár be a Neptunusszal, hallgass zenét, fedezd fel a romantikát, és legyél idealistább abban, hogy hogyan lehetne jobbá tenni a téged körülvevő környezetet. A mai nap alkalmas haj- és bőrápolásra, ráncfeltöltésre, de sportolás közben kíméld a térdedet, ne erőltesd túl magad.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha megteszed, amit a munkahelyeden elvárnak tőled, biztonságban érezheted magad, de mellőzd a teljesítménykényszert, és ne engedd magad beskatulyázni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma túlságosan komolyan veszed az életet, de amikor az esti órákban együttérzést árasztasz magadból, ezzel azt jelzed, hogy barátságos és segítőkész vagy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap kiválóan alkalmas kellemetlen pénzügyi feladatok elintézésére, de legyél józan és tárgyilagos, megfontolt, amikor a kölcsönfelvételt fontolgatod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne aggódj pusztán azért, mert a párod óvatosabbnak tűnik nálad, ne írj le valakit, mint érdektelent vagy unalmast csak azért, mert nyugodt, rendes, megbízható!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel a szakmádban és az üzleti életben is helyt kell állnod, gondolj arra, hogy minden felelősség egy-egy érdekes kihívás, amelyet vállalni tudsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz, derítsd ki, hogy vajon partnered is erre vágyik-e, és tanuld meg a titkot, hogy mennyit kell adnod és kapnod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nehezen fejezed ki az érzelmeidet, fontosabb számodra a hatékonyság és a logika, ez pedig hozzátartozóidat vagy kollégáidat csalódással töltheti el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha érzelmileg visszafogott vagy, és hűvösen reagálsz párod gyengédségére, legalább az esti órákban hagyd a szavakat, csak a melegséget kell érezned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvező időpont bőr- és körömápolásra, üzleti kapcsolatok kiépítésére, viszont nem alkalmas a hagyományos pénzkezelési módszerek megváltoztatására.

Bak (12. 22-01. 20.) Nehezen mutatod ki az érzéseidet, de ha rászánod magad, hogy művészetről vagy tudományról beszélgess, tudásoddal imponálni fogsz a párodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bőrödnek jót tesz a tisztító pakolás, de munkatársaiddal szemben mind szigorúbbá, a hibáikkal szemben pedig mind engesztelhetetlenebbé válhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Imponálónak tartod kedvesed határozottságát, de míg ő azt szereti, ha minden fekete vagy fehér, téged nem zavar, ha tisztázatlan dolgok vannak körülötted.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Tervezzétek tudatosan a babavárást! Ma már a biotechnológia is segít nektek

Tervezzétek tudatosan a babavárást! Ma már a biotechnológia is segít nektek

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját