Még az összeköltözés is szóba jöhet - Egymondatos horoszkóp: június 21.

2020.június.21.

A Rák jegyében lévő Újhold tehet arról, hogy szokatlanul érzékeny vagy: felszínre jönnek a gyermekkori és családi problémák és a múltban elszenvedett sérelmek. Éppen ezért fontos, hogy visszabújj a páncélodba. Fordíts figyelmet arra, mit mond neked az a bizonyos belső hang arról, hogy mennyire érzed magad biztonságban otthon. Tudnod kell, hogy a belső hangod az, ami a legjobban tudja, hogy mi az, ami helyes és jó neked... Az idei év a Hold uralma alatt áll, ezért az érzések és az érzékenység lesznek a 2020-as év ütőkártyái, amelyek szeretetteljessé, de érzékenyebbé is tehetnek téged. Az Újhold átalakító ereje az otthont és a családot jelképező Rák jegyében működik, a múlt érzelmi kérdései foglalkoztatnak, de lehetőséget ad a családdal való megbékélésre is. Ezt a vasárnapot töltsd a családoddal vagy a partnereddel! Az Újhold remek böjtnap, de igyál elegendő folyadékot, a szénhidrátot pedig helyettesítsd zöldségekkel. Mivel ma könnyű teherbe esni, ha bekapod a legyet, valószínű, hogy kislányt fogsz világra hozni.

Még az összeköltözés is szóba jöhet - Egymondatos horoszkóp: június 21.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ebben az időszakban megalapozhatod a családi életedet, s talán most határozzátok el a pároddal, hogy kísérletként megpróbáltok közös háztartásban élni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy jobban érezd magad, csak annyi kell, hogy szeretteid szükségleteit tisztelve tegyél valamit, ha viszont tetszik a szomszéd srác, hívd meg vacsorára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma a bevételnövelés és a pénzkezelés kerül érdeklődésed fókuszába, s talán le kell mondanod a pillanatnyi örömökről anyagi biztonságod megteremtése kedvéért.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma szülőként viselkedsz mindenkivel szemben, de leginkább azoknál érsz célt, akik anyai szeretetre vágynak, s valaki nagy halom pénzt fizetne titkos receptedért.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma hajlamos vagy elzárkózni az emberek elől, beéred a családról való gondoskodással, de összeüthetsz valami különleges ínyencséget is szeretteidnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma eluralkodik rajtad a közösségi szellem, és ha elfogadsz egy meghívást, ne félj attól, hogy valaki még észre találja venni, hogy egy nővel áll szemben!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Manapság ugyan elég nehéz állást szerezni, de ha szorultságodban népszerű barátodhoz fordulsz segítségért, hamarosan találsz magadnak másik munkahelyet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jóllehet a Rák-Újhold nem kedvez a külföldi utazásoknak, azt mondják, ott az ember otthona, ahol megalapozhatja a boldogságát, a szakmai sikerét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Alighanem titkos tartalékaihoz kell nyúlnod, ha lépést akarsz tartani az árakkal, de a kiadásaidat fogd kicsit vissza, nehogy a külföldi nyaralásod füstbe menjen.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap a kapcsolattartásról, az együttműködési hajlandóságról és a társkeresésről szól, de az sem kizárt, hogy egy hullámhosszra kerülsz üzleti partnereddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az Újhold állásajánlatot és munkahelyi kapcsolatot ígér, pedig jobban járnál, ha pasizás helyett feltennéd magadra a "Kizárólag irodai használatra" címkét.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem vagy egy kimondott életművész, de megfelelő partnerrel csodákra lehetsz képes: a társ a mai napra adott, már csak a programot kell megszerveznetek.

Ez is érdekelhet

A lakberendező tippjei, akiért Jennifer Lopez is odáig van

A lakberendező tippjei, akiért Jennifer Lopez is odáig van

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak