Megérkezett a Nyúl hónapja: válaszutak érkeznek, de ne kötelezzük el magunkat!

2022.március.9.

Az erős és határozott Tigris mellé útitársul szegődik a diplomatikus, kedves és kompromisszumkész Nyúl, ketten együtt a növekedés zálogát jelentik. Együtt sokkal könnyebben célhoz érnek: az erő mellett kedvességgel és furfanggal vezetik az óceánon hánykolódó csónakot. Március a növekedés, a kiteljesedés ideje lesz. Több lehetőség érkezik, bátran próbáljunk ki többet, de ne kötelezzük el magunkat mert hirtelen fellángolásunk gyorsan tovaszállhat.

Megérkezett a Nyúl hónapja: válaszutak érkeznek, de ne kötelezzük el magunkat!
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Általános elemzés:

Meg kell tanulnunk hallgatni a megérzéseinkre, álmainkra, mert márciusban ezek hozzák az igazi megoldásokat. Hagynunk kell vezetni magunkat az intuíciónk által, akkor leszünk a legsikeresebbek, ha rejtélyes sugallatainkra, megérzéseinkre hallgatunk. Álmodozók, kiismerhetetlenek leszünk, kicsit elvarázsoltak. Kerülni fogjuk az összetűzéseket, a konfrontálódást, a nyílt ellenségeskedést. Az egyensúlyra törekszünk majd, szívesen békítjük ki az egymással haragot tartókat. Kicsit távolságtartók, kicsit megközelíthetetlenek leszünk. Gondolataink kicsit strukturálatlanok lesznek, nehéz lesz logikusan követni őket.

Visszafogottak, de nagyon határozottak leszünk, ha akadályba ütközünk tudunk majd várni a cél érdekében. Okosan, halkan, kedvesen és finoman úgy alakítjuk majd dolgainkat, hogy mindenképpen elérjük céljainkat márciusban, ebben segítségünkre lesz megerősödő kommunikációs képességünk. Mindeközben jóindulatúak, kedvesek leszünk. Szívesen megyünk majd társaságba, ugyanakkor tartozkodók leszünk.

Ebben a hónapban válaszutak érkeznek. Sok választási lehetőségünk lesz, válasszunk hát bölcsen és előrelátón, hiszen lesz egy tendenciánk arra, hogy hirtelen fellángoljunk, szerteágazón és élénken érdeklődjünk, belelkesedjünk, de ez az érdeklődés fellángolás lesz, nem lesz tartós.

A feladat ezúttal nem a belemélyedés lesz hanem az, hogy kíváncsi természetünkkel sok mindenbe belekóstoljunk, sok mindent kipróbáljunk, majd válasszunk. Nagyon fontos lesz, hogy márciusban hosszú távon ne kötelezzük el magunkat, bármilyen területről is legyen szó, mert könnyen meggondolhatjuk majd magunkat.

Szívesen utazunk, jövünk-megyünk márciusban, rengeteg intézni valónk lesz.

Járjunk társaságba, ismerjünk meg új embereket, ezúttal könnyen megy majd az ismerkedés.

Munkánk:

Egyfolytában mozgásban leszünk, élénk mentális életet élünk majd, egyszerre ezer dologgal fogunk foglalkozni, hajlamosak leszünk arra hogy a fejünkben éljük az életünket. Osszuk fel feladatainkat részfeladatokra, kicsit ezzel is, kicsit azzal is foglalatoskodjunk.

Fontos, hogy megélhessük a változást, változékonyságot.

Tervezéskor figyeljünk arra, hogy rövid projektben gondolkodjunk. Amit elterveztünk, azt meg is tudjuk valósítani úgy, hogy közben nem ütközünk ellenállásba.

Jó megérzéseink lesznek, álmodozók és kreatívak leszünk, ezer ötletünk lesz, inspirálni fogjuk a körülöttünk lévőket. Szükségünk lesz a csapatra, aki segít majd racionalizálni szerteágazó gondolatainkat.

Lelkesek leszünk, elfogadók és kedvesek, és szívesen vesszük majd ha egyetértenek velünk. Márciusban akkor leszünk sikeresek, hogyha sok mindennel foglalkozunk majd egyszerre, sok mindenbe belekóstolunk kicsit, kipróbálunk új dolgokat. Az újdonság vonzani fog bennünket, újszerű dolgokon törjük majd folyton a fejünket, kicsit elvarázsoltak leszünk.

Dolgainkat diplomatikusan és kompromisszumkészen intézzük majd, szükség esetén tudunk majd türelmet gyakorolni.

Kapcsolataink:

Kicsit elérhetetlenek, kicsit megfoghatatlanok leszünk egymás számára, szívesen vonulunk majd el a világ elől gondolatainkba.

Diplomatikusak és figyelmesek leszünk egymás iránt. Beszélgetések közben figyelni fogjuk a másik reakcióját és addig megyünk el, amíg a másikat még érdekli mondanivalónk. Igyekezni fogunk, hogy ne értsenek félre minket, mondanivalónkat, hogy ne bántsuk meg a másikat, hogy ne keltsünk a másikban ellenállást.

Megbízhatók, ragaszkodók, érzelmesek, empatikusak, odafigyelők és intuitívak leszünk. Tiszta szívvel, gyengédséggel fogunk egymás felé fordulni. Néha egy-egy pillantásból is érteni fogjuk a másikat.

A veszekedéseket kerülni fogjuk, könnyen rá fogunk tudni hangolódni a másikra. Figyelnünk kell azonban arra, hogy túlzott empátiánkkal ne vegyük át környezetünk minden rezgését.

Könnyen megbocsájtunk, nem leszünk haragtartók.

Párkapcsolati értelemben fontos időszak, márciusban felkerülhet az i-re a pont, de ne döntsünk elhamarkodottan! Itt az ideje párkapcsolati könyvek olvasásának, családállításnak, sok kérdésre választ kaphatunk.

Lehetőségeink:

Időről-időre visszavonulunk majd belső világunkba, ahol lehetőségünk lesz végiggondolni nyugodtan dolgainkat és eldönteni, hogy melyik úton menjünk tovább.

Mindenkire tudunk majd hatni okosan, a legkeményebb ellenállásokat is képesek leszünk megpuhítani. Habár képesek leszünk rá, de kerüljük mások manipulálását céljaink elérése érdekében.

Március a növekedés, fejlődés időszaka, hogy tovább fejlődjünk abban, azon a területen, ami érdekel.

Képezzük magunkat, tanuljunk, mert ez a kiteljesedés időszaka.

Ha szükségünk van segítségre, ha nem tudunk dönteni, kérjünk segítséget. Mondjuk el másoknak gondunkat, kérdéseinket, mert segítségünkre lesznek. Egy jó pillanatban érkező ember, egy megfelelő időben jött mondat segíteni fog a megoldásban.

Lehetséges nehézségeink:

Figyeljünk arra, hogy befolyásolhatnak gondolataink, aktuális hangulatunk. Hajlamosak lehetünk a békesség kedvéért kompromisszumot kötni, de ne adjuk fel magunkat teljesen! Határozottabb véleménnyel találkozva könnyen felülírjuk majd gondolatainkat, de figyeljünk rá és tudatosítsuk magunkban, hogy nem kell mindenkinek megfelelnünk.

Márciusban feladatunk, hogy a belső nyughatatlanságunk mellett megtaláljuk a belső stabil pontunkat.

Kettősség lesz jellemző ránk: visszavonulás, ismerkedés, hangulati ingadozások.

Előfordulhat, hogy nem tudjuk megfegyelmezni gondolataikat, ebben az esetben szétszórttá válunk. Nehéz lesz kitartanunk céljaink mellett, csapongók lehetünk.

Figyeljünk oda arra, hogy könnyen kibeszélhetjük egymást, pletykába keveredhetünk, ezeket a helyzeteket próbáljuk meg kerülni. Kisebb problémákat felnagyíthatunk, amolyan „nagyobb a füstje, mint a lángja” módon, erre legyünk tudatosak és ne csináljunk bolhából elefántot. Ha pedig már megtörtént, tudnunk kell, hogy a probléma nem tart sokáig, nem nagy a gond. Szándékainkat, terveinket kommunikáljuk le jól az érintettekkel, a félreértések elkerülése érdekében. Ellenkező esetben csalódhatunk a másikban, elárulva érezhetjük magunkat.

Mindenkinek sikeres márciust kívánok, fejlődjünk, kövessük céljainkat!

Szeretettel:

Csill

Ez is érdekelhet

Mit jelent, ha valaki saját magával jár együtt?

Mit jelent, ha valaki saját magával jár együtt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mit tehetünk nőként az egészséges szexualitásért? Ez a 3 tipp sok kellemetlenségtől megkímélhet (x)

Mit tehetünk nőként az egészséges szexualitásért? Ez a 3 tipp sok kellemetlenségtől megkímélhet (x)

PR

Ha nem férsz be a bőröndödbe, mutatunk egy szuper pakolási tippet! (x)

Ha nem férsz be a bőröndödbe, mutatunk egy szuper pakolási tippet! (x)

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)