Megérzéseid alapján könnyen eldöntheted, kiben bízhatsz és kiben nem - Egymondatos horoszkóp: november 6.

2019.november.6.

A Halak jegyében haladó Hold a reggeli órákban barátságos fényszöget zár be az Uránusszal: megérzéseid alapján könnyen eldöntheted, kiben bízhatsz és kiben nem. Nagyon együtt érzel a hátrányos helyzetű emberekkel, pontosan tudod mire vágynak szeretteid – néha még azelőtt hogy saját maguk megfogalmaznák szükségleteiket. Kreatív ötleteidet megvalósíthatod, de valamivel később, a nap közepén a Halak-Hold és a Nyilas-Vénusz négyszöge miatt érzelmileg sebezhető vagy, talán még el is sírod magad. Bizonytalankodásod anyagi hátrányokban és veszteségekben jelentkezhet.

Megérzéseid alapján könnyen eldöntheted, kiben bízhatsz és kiben nem - Egymondatos horoszkóp: november 6.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Vigyázz a lábaidra, kerüld az élvezeti szereket, és egy elkötelezettségfóbiás pasiból ne akarj olyasvalakit faragni, aki csak a fantáziádban él!

Bika (04. 21-05. 20.) A rászorulókért végzett önkéntes szolgálat értelmesebbé teheti az életedet, de ne számíts arra, hogy a szeretőd azt nyújtja neked, amire álmaidban vágytál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap nem alkalmas kitartást és állhatatosságot igénylő munka megkezdésére, s nyilvánvalóvá válhat, hogy a szerelemben nem áltathatod magad tovább.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma megújíthatod az útleveledet, de ne hagyd, hogy rokonaid és munkatársaid elárasszanak tennivalókkal, este viszont már átadhatod magad az álmodozásnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma szigorúan tilos félrelépni, adósságot csinálni, szeszes italt fogyasztani, de érdemes új, kényelmes cipőt vásárolni és a rendszeres úszást elkezdeni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Könnyű beleesni a könyörület csapdájába, fölöslegesen nagy áldozatot vállalni szeretteidért, és vigyázz, mert pasiügyben nem biztos, hogy a barátnőd a jó tanácsadó.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Törődj a küllemeddel, hiszen jó megjelenéssel könnyebb szexpartnert és munkát találni, de ami egyik megbízódnál működik, a következőnél talán nem fog.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a fiúdról kiderül, hogy aranyásó, felejtsd el, de derűs, romantikus napra számíthatsz, ha nem lépsz félre egy váratlan találkozás következményeként.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Enyhíthetsz hozzátartozóid gondjain, felújíthatod a konyhát vagy a fürdőszobát, de ne igyál alkoholt, mert a májad nehezen dolgozza fel a méreganyagokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Reggel könnyen jön a pénz, de ha egy randevún vagy munkaebéden túl sok pezsgőt fogyasztasz, valaki csak egy ilyen lehetőségre vár, hogy lenyúljon, becsapjon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi elvárásaidat igazítsd a realitásokhoz, de azzal sem ártana tisztában lenned, hogy az ajándékozás a legtöbb esetben az irányítani akarás körébe tartozik.

Halak (02. 20-03. 20.) Régóta vártál már erre a kitűnő ajánlatra, de ha kreativitásod díjazásáról van szó, ne ess túlzásokba, csak annyit kérj, amennyit munkaadód hajlandó adni

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.