Megint egy kötődésképtelen alak után veted magad?- Egymondatos horoszkóp- augusztus 3. csütörtök

2017.augusztus.3.

Mivel a nap első felében a Nyilasban, ebben a továbbképzésre ösztönző jegyben lévő Hold együttállásba kerül a Szaturnusszal, tartsd észben, hogy a tudatlanság vagyonokba kerülhet. Ám az esti órákban, amikor már harmonikus fényszöget zár be az Uránusszal, saját bőrödön tapasztalhatod, hogy minél műveltebb vagy, annál egyedibb leszel. Ha szeretnél szabadabban élni és anyagilag többet megengedni magadnak, akkor folytasd tanulmányaidat, szerezz diplomát, de a mai napon az asztal örömeinek élvezetében tartóztasd meg magad.

Megint egy kötődésképtelen alak után veted magad?- Egymondatos horoszkóp- augusztus 3. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha külföldre szólít a munkád, szaladj haza az útleveledért, és akár indulhatsz is, hiszen miért ne lelnéd ugyanúgy örömedet az ottani munkádban, mint otthon.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megszorultál anyagilag, vagy oda nem figyelés miatt nem törlesztetted a hiteledet határidőre, számíthatsz rá, hogy a bankod azonnal kirója a kamatot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hagyd, hogy zsugori társad unalmas életre kárhoztasson, inkább tanulj meg a barátaidra támaszkodni, és hozzájuk fordulni, amikor rosszul áll a szénád.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha eleged van a párodból, akivel együtt dolgozol, aki megbízható, de szívdöglesztőnek korántsem nevezhetnéd őt, akkor kapóra jöhet egy váratlan állásajánlat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében nagyon fáj, hogy a párod nem fogad el olyannak, amilyen vagy, de egy kis esti kiruccanás nem árt, csak használ kapcsolatotoknak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező időpont zöldség és gyümölcs tartósítására, de amikor elromlanak a dolgok a családban, este megtalálod a módját, hogyan lehet rendbe hozni őket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid sajnálatos tévedésnek tartják párválasztásodat, nem lesz különösebben az ínyükre, hogy megint ez után a kötődésképtelen alak után veted magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Készíts listát, még mielőtt vásárolni indulsz, hiszen ha már lista van a kezedben, az arra összpontosítja a figyelmedet, amiért elsősorban az üzletbe mentél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem vagy meggyőződve arról, hogy egy befektetési lépés jó ötlet, aludj rá egyet, de az esti órákban miért ne mennél szórakozni – anyagi problémád ellenére is!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod és a családod azt tesz veled, amit akar, amíg nem teljesíted a követeléseiket, és ma is sikerül nekik megsebezni téged, akkor végképp betelik a pohár.
Vízöntő (01. 21-02. 19.) A barátaidat elítélni nem visz semmire, de ha úgy véled, elpattantak a társasághoz fűződő szálaid, töltsd az estét olyanok között, akik másképp gondolkodnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Akadhatnak hiányosságok a szakmai tudásodban, amelyeken javítanod kellene, de ha halogató típus vagy, félő, hogy holnapra halasztod, amit, ma is megtehetnél.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke