Megjött! Itt van a nagy ünnepi horoszkópod! Mi vár rád decemberre?

2016.december.1.

Mit tartogatnak neked a csillagok decemberre? Ebben a hónapban a szezon egyik legkedvesebb filmjével, a Resszkessetek betörtőkkel illusztráltuk a horoszkópod.

Nyilas (november 23.-december 21.)

A HÓNAPOD Tök jó, hogy egyszerre teszed le félévi vizsgáidat, és randizol a világ legeredetibb fazonjával. December első harmadában tedd kíváncsivá a pasidat, akinek hozzád hasonlóan magas a szexuális IQ-ja. Ez az intellektuális fiú imádja a kétértelmű célzásokat. Táncoltasd meg egy kicsit, hogy ne lehessen olyan biztos benned! Hajmeresztő poénokkal dobd fel a bulikat, karácsonykor pedig elérkezik a "kirajzás" ideje. Látogasd meg a rokonokat és barátokat, de csak azokat, akik közel állnak szívedhez. Ne feledkezz meg arról, hogy apró, jelképes ajándékokkal meglepd szeretteidet, de ne érezd magad kínosan, ha többnapos együttlét után szeretnél találkozni barátnőiddel vagy évfolyamtársaiddal, és lazítani akarsz egy kicsit párkapcsolatodon.

AZ ÉVED Kreativitásod és értékes kapcsolataid révén képes vagy arra, hogy meglehetősen jó financiális feltételeket biztosíts magadnak. Ha eleged van az átlag pasikból, és pengeagyút keresel, hanyagold az elit bulikat, és cuppanj rá egy izgalmasnak ígérkező hobbira és persze az internetre. Fontos viszont, hogy ne nyomulj. Attól, hogy kedvesednek magas az IQ-ja, még ő is férfi, és aligha csípi az olyan csajokat, akik le akarják vadászni. Más a feladatod: ne erőszakold rá a hagyományos párkapcsolati modellt, inkább tedd magad érdekessé! Az új év ideális pillanat egy új irány kiválasztására, egy új vállalkozás beindítására vagy éppen a gyermekvállalásra. A pénzhiány olyan képességek kibontakoztatására ösztönöz, amelyeknek meglétéről eddig fogalmad sem volt. Pár nélkül? A Jupiter és az Uránusz szembenállása miatt egészen az ősz beálltáig nadrágok után futsz, alkalmi pasikkal pótolod az igazit. Családodban az év végén áldozatszerepbe kerülhetsz; nehéz öntudatosan döntened, ha nem is érzed igazán, mi válik a javadra és mi nem.

Bak (december 22.-január 20.)

Shoppingolj, ne plombáld le a pénztárcát, legfeljebb csak a hónap legelején fordul cudarra a helyzet. Összpontosíts a munkádra, ne törődj a sportos kollégákkal – a sarokban kucorgó szürke egér képében mutatkozó üzletfél a te embered. Karriered és pénzügyi helyzeted a hónap első harmadában nyugodtan adhat alapot optimizmusra, mivel az utóbbi hetekben végzett értékes munkádat most béremeléssel vagy kinevezéssel jutalmazzák. Ha komolyabbra akarod fordítani párkapcsolatodat, a ravasz fortélyokat se felejtsd otthon: légy te az a nő, aki ura a vágyainak, aki tetőtől talpig megbízható, és aki mindig odafigyel párja vágyaira. De éld a magad életét, vesd bele magad a munkába, programokba! Ahol más már pihen, te az év végén ott is serényen dolgozol, tárgyalsz, új megbízásokért kilincselsz.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Decemberben szinte vibrál körülötted a levegő az energiától, és nincs az az ötlet, amit túl vadnak találnál. Mivel mind a Vénusz, mind a Mars a jegyedben tartózkodik, kellő önbizalommal felfegyverkezve flörtölhetsz és lefekhetsz azzal, akit szexisnek találsz. Másnap viszont lehet, hogy a legjobb barátok lesztek, és nincs egymással szemben semmi elvárásotok. Még egyedül? Hagyd ki a külföldi fiúkát a hónap elején – 9-e vagy 12-e táján a nagy Ő akad a horgodra. A karácsonyi vagy szilveszteri buli nem arra való, hogy panaszkodj a párodnak anyagi nehézségeidről, abban bízva, hogy együttérzésre találsz. Párkapcsolatod nem használható pszichoterápia gyanánt. Inkább érezd magad jól, és igyekezz felejthetetlen estét szerezni a társadnak.

Halak (február 20.-március 20.)

Jó barát és kolléga vagy a bajban, de a hónap elején ne vidd túlzásba az önkéntes segítségnyújtást. Amennyiben súlyos hapsihiányban szenvedsz, kollégák és fiúbarátok flörtjeivel tartsd karban a vonzerődet. Ha förtelmes a főnököd, és úgy érzed, képtelen vagy megfelelni az elvárásainak, ahelyett, hogy megfutamodnál, legyél aktívabb, teljesíts a maximumon, és az is látszódjon rajtad, hogy mennyire tiszteled őt. Kollégáid az év utolsó napjaiban jobb együttműködésre törekszenek, és ne csodálkozz azon, ha éppen a céges bulin botlasz bele életed szerelmébe vagy egy befolyásos támogatóba. Mars belépésével a jegyedbe különösen vakmerőnek érzed magad az ünnepek idején. Használd ki bontakozó magabiztosságodat és érzékiségedet, hogy új mederbe tereld karrieredet, vállalkozásodat és magánéletedet.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha újító elképzeléseidet sikerül eljuttatnod a megfelelő emberekhez, december elején anyagi elismerésben, előléptetésben részesülhetsz, de felejtsed el a lehetőségeidet meghaladó kockázatokat. Az éjszakákba nyúló partik nem tesznek jót a májadnak, ezért törekedj a meghittebb alkalmakra: tölts kellemes estéket barátaiddal, egy márkás pezsgő kettesben, egy szerelemben töltött éjszaka többet ér. Jó pár meghívást és házassági ajánlatot kapsz az év végén, de eszedbe se jusson viszonyba bonyolódni az ügyeletes pasid barátjával. Az óév utolsó hónapjában ne tegyél könnyelmű ígéreteket a munkáddal kapcsolatban, jobban jársz, ha munka helyett a szerelemnek és a társasági programoknak adsz elsőbbséget.

Bika (április 21.-május 20.)

Megelégedést nyújtó szexuális élet nélkül kielégítetlen érzelmi vagy testi igényeidet az élet más területén, talán a karrierépítésben próbálod kompenzálni. Ha soha nem sikerül a főnököd kedvében járnod, és emiatt kerültél nehéz helyzetbe, s az összes erőlködésed ellenére sem javul a helyzet, akkor a felmondás, a munkahely-változtatás a legjobb megoldás. Tanulmányi, üzleti sikerek időszaka következik, de irigyeidnek, szakmai ellenfeleidnek száma ugrásszerűen nő. Visszafogottságod viszont jótékonyan hat az ellened fordultak lelkivilágára, és többen is visszatérnek majd a táborodba. Ha az ünnepeket vagy az óévbúcsúztatót külföldön ünnepled, nagy rakoncátlankodásra támadhat kedved. Szervezz hatalmas bulit, és amikor már mindenki távozott, folytasd a tangózást a kedvesed két ölelő karjában.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Még egyedül? Legalább két vonzó pasi birkózik a kegyeidért. Melyik fiú vad ötleteitől indulsz be jobban? Kettesben? Ha félreléptél, vagy attól tartasz, hogy a párod lépett félre, és azt szeretnéd, hogy helyrejöjjön a kapcsolatotok, akkor szabadulj meg minden nehezteléstől és szerelkezz fel a lehető legpozitívabb hozzáállással. Gondoljatok rá, milyen volt az az idő, amikor elkezdtetek randizni, és viselkedjetek úgy, mint akkor. Párodnak komoly elvárásai vannak – és megeshet, hogy engedményeket kell tenned; úgy közelíts a dologhoz, ahogy egy üzleti kapcsolattal tennéd, figyelemmel, felelősséggel és tettekkel. Konfliktust teremthet benned, ha érzelmileg vagy anyagilag függő helyzetbe kerülsz a társadtól. Itt dől el, hogy elhagyod őt, vagy igent mondasz a szorosabb kötelékre.

Rák (június 22.-július 22.)

Keményen dolgozol és terhelhető vagy, mégsem jössz ki jól a főnököddel. Most mégis belophatod magad a szívébe úgy, hogy mindig egy lépéssel előtte jársz. Tegyél meg mindent azért, hogy munkahelyi felettesed ne találjon rajtad fogást, de az sem árt, ha a cég pénzügyi változásaival is képben vagy. Szóval mutasd meg a felkészültséged, és hogy szíveden viseled a vállalat sorsát! Kifizetődik! Csak akkor lehetsz a társaddal meghitt kapcsolatban, ha mindketten őszinték vagytok, és fenntartások, előítéletek nélkül elfogadjátok egymást. Az év utolsó hónapjában és az ünnepeken közvetíts! Okos tanácsaiddal sikerül elsimítanod egy anyagi viszályt két rokonod vagy üzleti partnered között. Kedvesedet saját főztöd mellett lepd meg valamilyen szexis karácsonyi ajándékkal, az ínyencségek közé pedig vegyél föl egy-egy új erotikus fogást.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

10-e táján megszólal benned a vészcsengő. Igaz, hogy egy bensőséges viszony kockázatot is jelent: lehet, hogy kudarcba fullad, de ha vállalod, élvezheted a párodhoz tartozás csodálatos, bensőséges jutalmát. Ha rád tör a mehetnék, lepd meg a pasidat egy lefoglalt repülőjeggyel, és féktelen bulizással űzzétek el a szürke hetek árnyát. Munkában, üzletben csak biztosra menj, hiszen az apró sikerek is sikerek, örülj és becsüld meg a kicsit. Vond ki magad a pénz utáni hajszából, hiszen az év végén érdemes megragadni az utazási lehetőségeket. Az ünnepeken bármit kívánsz, a sors tálcán hozza, és talán még kalandok is várnak külföldön. Lehet, hogy éppen a repülőgépen történik meg az a bizonyos "szerelem első látásra" variáció. Az év végén a munka és a vizsgák mellett olyan társadalmi vagy jótékonysági feladatokat is vállalhatsz, amelyek egész embert kívánnak.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Amikor szingli vagy, gyakran elképzeled, milyen az álomherceg, akire vársz: figyelmes, odaadó, kedves stb… Csakhogy egyáltalán nem biztos, hogy a szerelmed pont ilyen lesz. Lehet, hogy olyan pasival akadsz össze, aki úgy fest, mintha az utcáról szedték volna fel, de amikor végre beszélgetésbe elegyedtek, sikerül meggyőznie, hogy adj egy esélyt a kapcsolatnak. Szóval az ünnepi időszakban kezdesz fülig belezúgni valakibe, akit egyelőre nem akarsz felvállalni a környezeted előtt. Ám ha a szerelmed őszinte, gazdagítani fogja az életedet, bármekkora zavart, káoszt is hoz magával. Ám anyagiasságoddal és nagy vehemenciáddal le ne tarold vágyaid tárgyát, akibe kevesebb magabiztosság szorult. Jobban jársz, ha gyöngéd tapintattal vezeted rá őt a tudnivalókra. Ha saját otthonra vágysz, figyelj oda, amikor a lakásvásárlásra felvett hitel kamatáról döntesz.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Körülrajongott zsenidet nem lesz könnyű megszelídítened, és ha éppen az ünnepeken hagyod faképnél, már pattan is a helyedre az utódod. Némi türelem és megértés befektetésével viszont elérheted, hogy te legyél élete asszonya. Gonoszkodó rokon vagy ármánykodó kolléga kér bocsánatot 10-e vagy 27-e táján a hónap eleji vagy a múlt havi összezördülés miatt. Ha valamilyen szexi meglepetésre vársz a Mikulástól, halmozd a programokat, vedd fel kedvesed tempóját, aki végigpörgi a napot, mégis van ereje hajnalig tartó incselkedésre az ágyban. Az ünnepeken újra megtalálod legvonzóbb énedet, ám ha felforrósodott a hangulat, ne kezdj családi vagy munkahelyi gondokról beszélni! Az a küldetésed, hogy a pasid kedvére tégy, de ne ingassanak meg elhatározásodban rokonaid, akik azt hiszik, remek válaszaik vannak a problémáidra.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Kedvesed kezébe pénzt adni – legalábbis a hónap elején – felelőtlenség, ne engedd a kassza közelébe! Még pár nélkül? Komoly üzletemberrel elegyedsz beszédbe a bolti sorban. Folytassátok a csevejt kedvenc koktélod fölött, de ne csak abból ítéld meg a pasidat kedvezően vagy kedvezőtlenül, hogy mennyire odaadóan, megértően hallgatja végig panaszaidat. Ám ha rád jön az összeköltözhetnék, ne csodálkozz, ha letelepedésre teljesen alkalmatlan fiúkád csak legyint a kispolgári konvenciókra. Kollégáidra és üzletfeleidre viszont mély hatást tehetsz azzal a szakszerűségeddel, ahogyan egy-egy üzleti helyzetet elemzel. Érdemes viszont megvizsgálnod, érdemes-e pénzt fektetned egy új termék kifejlesztésébe vagy piacra dobásába. De nincs értelme összebútoroznod valakivel, akinek esze ágában sincs fészket rakni.

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján