Megmentenéd a kapcsolatod? Ma sikerülhet - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 4.

2016.szeptember.4.

A Mérleg jegyében lévő Hold reggel barátságtalan fényszöget zár be a Plútóval, de később már a Nyilasban tartózkodó Marssal "barátkozik": a múltban elkövetett tévedés vagy mulasztás egyetlen értelmes hozadéka az lehet, ha tanulsz az esetből, és még egyszer ugyanazt a hibát nem követed el. A problémák tisztázása, a kompromisszum és a kölcsönös megértés ma elegendő annak a kapcsolatnak a helyreállításához, amelyet valójában mindketten fenn akartok tartani.

Megmentenéd a kapcsolatod? Ma sikerülhet - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 4.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha határozott igényeid vannak, és ezek egybeesnek a partnered igényeivel, erős, tartós, harmonikus kapcsolatnak nézhetsz elébe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elhatároztad, hogy korunk divatjának megfelelően te is vállalkozásba fogsz, szándékodhoz most olcsó kölcsön kilátása is párosul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma tartsd észben, hogy a párkapcsolatot és a családot leginkább összekovácsoló mozzanat a szórakozás – lehetőleg minél több szabadidőt együtt tölteni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szándékodban áll lakást cserélni, vagy új munkahelyet keresni, akkor ne halogasd a dolgot: ma annyira határozott vagy, hogy mindent el tudsz intézni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szereted ugyan a flörtöket, a kalandokat, de ha szerelmed viszonzásra talált, nyugodtan elmondhatod, hogy megtaláltad a nagy Őt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Céged életképességének az a kulcsa, hogy úgy hozd meg a saját felelősségi körödbe tartozó pénzügyi döntéseket, mintha a saját pénzedet költenéd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napon minden a terveid szerint történik, a munkától kezdve a szerelemig bezárólag, ráadásul a víkended úgy sikerül, ahogy szeretnéd.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kicsit önmagadat is okolhatod azért, hogy nem történik semmi: nem tettél ugyanis egyetlen lépést sem az ügyed érdekében, nem kerestél új kapcsolatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy erotikus találka vagy üzleti manőver lebonyolításához kedvező a nap, és előkerül egy olyan pasi is, akinek egyszerűen nem tudsz nemet mondani.

Bak (12. 22-01. 20.) Új megbízatásod nem csak munkahelyedről kerül ki: ha a partnered is közös munkába akar bevonni, akkor eltérő tempótok okozhat némi nehézséget.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vakáción könnyen megfeledkezel a munkádról, de nem árt, ha a dolgokat sokféle árnyalatban vizsgálod az egyszerű "fekete-fehér" helyett.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma mindent önnön értéke szerint látsz, semmit sem értékelsz többre, mint amennyit valóban ér, mindenkitől azt várod el, ami elvárható, jottányival sem többet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját