Merj újítani, szokatlan javaslatokkal előállni - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 31.

2019.augusztus.31.

A Szűz jegyében lévő Merkúr és a Bika-Uránusz barátságos rezgései kedveznek az önállósodásnak, de ehhez arra is szükség van, hogy kilépj a komfortzónádból és merj újítani, szokatlan javaslatokkal előállni és gyakorolni a spontaneitást. Szakmai tudásodat, perfekcionizmusodat, különleges ismereteidet adu ászként kijátszhatod, vagy akár munkát is szerezhetsz a neten. Intuíciód révén villámgyorsan felismersz és megértesz olyan dolgokat, amelyekhez máskor órákra volt szükséged. Tudásszomjad és kísérletező szellemed is feléled, ráadásul a változásokhoz is szokatlanul könnyen alkalmazkodsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Pompás munkalehetőség adódik, amire még akkor is érdemes igent mondani, ha csak néhány hétre szól, rokoni kapcsolattól is váratlan hasznot remélhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Értékes szakmai kapcsolatokat építhetsz ki, új, önálló vállalkozásba foghatsz, a párod részéről pedig olyan dolog is elhangozhat, ami befolyásolja a közös jövőt.

Ikrek (05. 21-05. 21.) Lehet, hogy nem akarod az összes tanácsot megfogadni, amit rokonaidtól kapsz - amíg nem lépsz fel védekezően, addig mindig tanulhatsz valamit.

Rák (06. 22-07. 22.) Kellemes veled együttműködni, mert nagyszerű csapatszellemmel rendelkezel, más véleményeket is figyelembe veszel - társas vállalkozásod is virágzik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sikeresen pályázhatsz jól fizető munkára, kérhetsz fizetésemelést, ráadásul hitvesed munkájában, beosztásában is gyökeres, de kedvező változás várható.

Szűz (08. 24-09. 23.) Könnyen tanulsz, te vagy az, aki a legjobb ötletekkel áll elő - ma szenzációs felfedezést tehetsz, és ha hivatalos úton vagy, a barátságos viselkedés kifizetődik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénz- és állásügyben ma ne hozz döntést, de még egy baráti kölcsön erejéig se keveredj bizonytalan helyzetbe - fogadd el, hogy vannak működési zavarok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél nyitott barátaid pénzügyi ötleteire, ne ragaszkodj az álláspontodhoz, hallgass meg minden javaslatot, hogy a legjobb megoldás mellett dönthess.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a hitvesed ajánlata megoldana egy szakmai problémát, ne ereszd el a füled mellett, de merd bevallani magadnak, hogy ő valami olyasmit tud, amit te nem.

Bak (12. 22-01. 20.) Remek formában vagy: vállalkozásaid szerencsésen alakulnak, érdemes külföldi ajánlatra is igent mondani, de miért ne vállalkozhatnál egy kalandos vakációra is?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Számítógépes gondodat egyik rokonod segítségével oldhatod meg, de azt is megengedheted magadnak, hogy elavult gépedet hatékonyabb berendezésre cseréld.

Halak (02. 20-03. 20.) Életed párja inspirálhat, de ha állandóan csörög a telefon, papírhegyek tornyosulnak az asztalodon, ma igazán gondolhatsz arra, hogy beszerezz egy okostelefont.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.