Mi a hátráló Merkúr hatása a mai napodra? - Egymondatos horoszkóp: Április 20.

2017.április.20.

Mivel a Bikában lévő Nap ma együttállásba kerül a Merkúrral, erősen kötődünk az anyagi világhoz. Tartsuk észben, hogy szükségünk van megfelelő biztonsági tartalékra ahhoz, hogy úgy érezzük, képesek vagyunk megfelelően gondoskodni önmagunkról és szeretteinkről. Hódolhatunk az érzéki örömöknek, és a pénz takarékba tétele, időtálló értékek vásárlása vagy más biztonságos befektetés nagyobb belső nyugalommal és biztonságérzettel tölthet el bennünket, mint bármi más. Tárgyalásainkra lehetőleg kellemes környezetben kerüljön sor, ahol hagyományos házi koszt kapható. Szerződést viszont a Merkúr hátráló időszakában még ne írjunk alá.

Mi a hátráló Merkúr hatása a mai napodra? - Egymondatos horoszkóp: Április 20.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Gyarapíthatod vagyonkádat, a vásárlás pedig egyfajta érzéki élmény lehet számodra, ám ha valaki mással vásárolsz, akkor már társasági szórakozásról van szó.

Bika (04. 21-05. 20.) Remek pénzügyi ötleteid támadnak, és mivel a címek és rangok befolyással vannak az emberekre, ne szégyelld feltüntetni névjegykártyádon a titulusaidat!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy sértő megjegyzés vagy bírálat miatt alkalmatlannak és ügyetlennek érezheted magad, dühös és védekező leszel, vissza akarsz vágni, vagy menekülni próbálsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Számodra a tárgyalás és az üzletkötés ma egyet jelent azzal, hogy finom és drága ételkülönlegességek és italok mellett barátságosan elcsevegsz az ügyfeleiddel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Aki azt akarja, hogy mindig neki legyen igaza, súlyos árat fizet a makacsságáért és önhittségéért: nem a gyengeség jele, ha bevallod, hogy tévedtél valamiben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkád külföldre szólít, tárgyalj a partnered nyelvén, hogy lássa, nem csak könnyű hasznot remélsz az üzlettől, hanem komolyan gondolod az együttműködést.

Mérleg (09. 24-0. 23.) Ha nincs meg a biztonság, hogy alaposabban végiggondolj egy üzletkötést vagy befektetést, feltétlenül meg kell beszélned a könyvelőddel elgondolásodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma óvakodj attól, hogy egy tárgyalás során pozíciója feladására kényszerítsd a másikat, a tárgyalást igyekezz inkább a közös érdekekre összpontosítani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma könnyen felfedezed, ki vonzódik hozzád a munkahelyeden, de figyelj oda a munkádra, és ne tegyél kritikus megjegyzéseket főnököd új ruhájára, frizkójára.

Bak (12. 22-01. 20.) Kreativitásodat, üzleti érzékedet jól kamatoztathatod, ám ha randit tervezel, akkor készülj fel rá, hogy munkádnak valamelyik érdekes oldaláról tudjál beszélni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a kedvesed váratlanul meglátogat, töltsétek kettesben a napot otthon, a döntés pedig, hogy összebútoroztok, fokozatosan alakul ki kapcsolatotok nyomán.

Halak (02. 20-03. 20.) Ügyfeledet könnyen meggyőzheted, hogy neked adja a megrendelést, partnered szemében pedig akkor vagy a legvonzóbb, ha tudatod vele, mire van szükséged.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett