Mi jöhet még idén? A csillagok szerint olyan dolgok, amikre egyáltalán nem számítottál...

2020.szeptember.5.

A 2020-as év asztrológia szempontjából is rengeteg furcsa energiával indult. De még nincs minden veszve, hátra van még néhány hónap. Nézzük, mit tartogatnak számunkra a csillagok!

Mi jöhet még idén? A csillagok szerint olyan dolgok, amikre egyáltalán nem számítottál...
Fotó: giphy

Ebben az évben három bolygó, a Jupiter, Szaturnusz és Plútó is a Bak jegyébe lép
Amikor a bolygók a Bakban vannak az általában sikerre való törekvést és változásokat jelent. Olyan kérdések fogalmazódnak meg az emberekben, hogy hogyan lehetne jobbá tenni a világot, hogyan lehetne a társadalom elavult nézeteit megváltoztatni? Ez a csillagállás azt eredményezi, hogy úgy érezhetjük, bármit megtehetünk, mindenhez elegendő hatalmunk van. Így nem csoda, ha világmegváltó ötleteket szövögetünk. Azt viszont vegyük figyelembe, hogy nem csak mi gondoljuk így, az érdekek pedig ütközhetnek egymással!

Sok-sok retrográd
A retrográd Merkúron és a retrográd Vénuszon már túl vagyunk, de szeptember 9-én megérkezik a retrográd Mars, és egészen november 12-ig tart. Mivel a Mars szabályozza az energiaszintünket és a nemi vágyainkat, a retrográdja általában negatívan befolyásolja ezeket. Így ne csodálkozz, ha az említett időszakban kevésbé érzed majd motiváltnak magad és a szexuális életed is unalmasabbá válik. Nem meglepő, ha nem érzed majd úgy, hogy el kellene kezdened sportolni, vagy bele kellene vágnod valamilyen új dologba. Mivel a kedvtelenség lustasághoz is vezethet, előfordulhat, hogy nem tudod kiengedni a felesleges stresszt, így frusztráltabb leszel a megszokottnál. Mivel ez a bolygóállás a kommunikációt is hátráltatja, lehet, hogy nem ez a legjobb időszak ahhoz, hogy új vállalkozást indíts, vagy komoly dolgokat próbálj megbeszélni a munkahelyeden.

A nagy ˝együttállás˝
Bizonyára hallottál már a bolygók együttállásáról, ami 18-19 évenként történik meg (különböző bolygókkal). December 21-én bekövetkezik a Jupiter és a Szaturnusz közötti együttállás, ami által úgy érezhetjük, mintha egy másik dimenzióba csöppentünk volna. Ebben az időszakban innovációkra, politikai változásokra számíthatunk. A Vízöntő egy humanitárius jegy, a Jupiter és a Szaturnus együttállása pedig meg akarja változtatni a szabályokat, a régi struktúrákat és modern csavart akar vinni a világ működésébe. Remélhetőleg magabiztosságot és lendületet kapunk tőle, amivel belevághatunk a 2021-es évbe!


Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről