Mi tartogat 2019 az Ikrek számára?

2019.január.9.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Mi tartogat 2019 az Ikrek számára?
Fotó: Laney Molnar

Januárban, júniusban és szeptemberben nem csak a munkahelyeden lehetnek gondjaid, hanem a magánéletedben is. Ne menj bele sem a hivatásodban, sem a magánéletedben a tisztességeddel össze nem egyeztethető dolgokba! A párod viszont azok közé a kevesek közé tartozik, aki mindig megsejti, ha valami kellemetlenséget el akarsz titkolni. Fél lábbal a házasságodban, fél lábbal azon kívül állsz. Mintha nem a legjobbat választottad volna magadnak, és csak ímmel-ámmal kötelezed el magad a társad mellett. Házasságodban, párkapcsolatodban kompromisszum-késznek kell lenned, ha szeretnéd a kapcsolatot megőrizni.

Még egyedül vagy? Ugyanarra vágysz, mint minden nő. Egy jó férjre, akit szerethetsz, és aki szeret téged. De ne ragaszkodj hozzá, hogy a saját kezedben legyen a boldogságod. Mielőtt egy Nyilassal találkoztál volna, mindig úgy képzelted el leendő hitvesedet, hogy az hozzád hasonlóan elfoglalt ember lesz, s elkísér társasági, összejövetelekre. De hamar lebukhatsz, ha több pasival is találkozót beszélsz meg egy időben. Ne csodálkozz tehát azon, ha állandó partnered alig várja, hogy kérdőre vonhasson. Néhány dolgot meg kell magyaráznod. Ha foglalt pasival hetyegsz, aki megígéri neked, hogy elválik, s utána feleségül vesz, téged is át fog verni. Soha ne szeresd el más nő férjét vagy barátját! De ahhoz képest, milyen mozgalmas múltú nőszemély vagy, időnként eléggé be tudsz gombolkozni, mihelyt szexről van szó.

Mit tartogat 2019 a Bika számára?

Mit tartogat 2019 a Bika számára?

Ez az év létfontosságú időszak lehet házasság vagy egyéb komoly társulások terén, beleértve a szakmai és üzlettársi kapcsolatokat is. Üzletfeleidet nem kell feltétlenül kedvelned, az a lényeg, hogy pénzt lehessen velük keresni. Ha 2019-ben kívánsz házasodni, nem feledkezhetsz meg a vagyonszerződésről. De sose kezdj ki egy külföldivel, ha nem bírod elviselni, hogy megégetheted az ujjad. Habár lehet, hogy az év elején, nyáron vagy az ősz kezdetén meg akarod égetni magad… Idén még az is megeshet, hogy vállalkozásod csődbe megy, és nem kerülheted el az eladósodást. Ha adósságba keveredsz, ne ess pánikba, hiszen az adósság ledolgozása ezerszeresen megnöveli üzleti érzékedet. Talán választanod kell, hogy becsődölsz, vagy rokonaidtól, illetve idősebb szeretődtől kérsz támogatást.

Ha házasságban élsz, vagy eddig anyagi függőségben voltál valakitől, megeshet, hogy partnered bevételei jelentős mértékben lecsökkennek, és ez a te anyagi helyzetedet is érintheti. Készen kell állnod arra, hogy pénzügyeid irányítását a magad kezébe vedd. Bárhogyan is alakuljanak a dolgok, annyi bizonyos, hogy pénzügyi terveidben az eddiginél nagyobb szerepet játszanak majd az adók, a hitelek, az örökségi ügyek, a biztosítások, s időről időre válsághelyzetekkel kell megbirkóznod. Fogadj fel egy jó adótanácsadót, de ne arra akard megkérni, hogy mentesítsen a fizetési kötelezettségeid alól. Ebben ugyanis nem tud a segítségedre lenni. De ne hagyd magad legyőzni!

Az egész élet tanulási folyamat, időről időre mindenkit érhetnek kudarcok, veszteségek. Csak az a fontos, hogy mindig magadra találj. Nem vagy gyenge akaratú, és nem vagy az a fajta, aki egykönnyen bedobja a törülközőt. Ha olyan lennél, már rég felszámoltad volna az üzletet. Te viszont minden követ megmozgatsz, hogy megmaradjon. Ez nem elég bizonyíték neked, hogy erős vagy? Ha a munkahelyeden befeketítenek a főnöködnél, jobb lenne, ha magad helyett a más kárán tanulnál, amire januárban, nyáron és a vénasszonyok nyarán kevés az esély. Félő, hogy újra és újra belepottyansz azokba a csapdákba, amelyeket a munkatársaid állítanak.

Ez is érdekelhet

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma