Miért fél mindenki a Szaturnusztól?

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Miért fél mindenki a Szaturnusztól?
Ezért nem érdemes félned a Szaturnusztól
Fotó: Gettyimages.com

Még azok is, akik nem túl szakavatottak az asztrológiában, rendelkeznek valamiféle rossz megérzéssel, ha meghallják a Szaturnusz nevét. Mintha lenne bennünk egy zsigeri félelem ezzel a bolygóval kapcsolatban.

Nos, első blikkre elég könnyű megérteni a miértjét, ugyanis a képletben azt mutatja meg, hogy hol laknak a félelmeink, a szorongásaink, hol vállaltunk be extra terheket, hol éljük meg a korlátainkat, illetve minden, amit megérint, kicsit visszavesz a fényéből. (És akkor még nagyon kedvesen fogalmaztam.)

Szóval akinek a társas kapcsolatok házában áll a Szati, annak jóval nehezebben lesz rendes párkapcsolata és könnyen lehet, hogy idővel nagyon terhessé válik számára. Akinek az anyagiak házában áll, az értelemszerűen a pénzkeresettel él meg nehézségeket és így tovább, és így tovább... Viszont van egy Hamvas Béla idézet, ami gyönyörűen leírja, hogy miért nem kéne mégse annyira lesajnálni szegény kis Szaturnuszt. „Az élet nem arra való, hogy a meglévő tulajdonságokat gyakoroljam, hanem hogy a nem meglévőket megszerezzem.” És itt lehet ennek a bolygónak a lényegét megfogni, hogy egyébként a legnagyobb ragyogásunk lehetősége is ott van, ahol ő áll.

A Szaturnusz egyértelműen karmajelölő és arra tudunk belőle következtetni, hogy előző életeinkben, hol adódtak problémák, melyik az a terület, ahol kicsit ügyetlenebbek voltunk. Na de attól, hogy ez így volt a múltban, egyáltalán nem biztos, hogy most is így kell lennie. Senki nem tart pisztolyt a fejünkhöz, hogy megint mindent ugyanúgy csináljunk.

Szóval összefoglalva, igen, tény és való, hogy ahol a Szaturnusz áll, ott sokkal többet kell küzdenünk, mint másoknak és valószínűleg sokkal nagyobb nehézségekkel kell megbirkóznunk, de semmiképp ne engedjük el ezt az életterületet, ugyanis a játék végén akkor leszünk a legbüszkébbek magunkra, ha itt is kimagasló teljesítményt nyújtottunk.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő