Minden, amit felépítettél, ma összeomolhat - Egymondatos horoszkóp: Július 10.

2017.július.10.

A Nap és a Plútó szembenállása miatt valami, amit hosszú ideig építettel fel, könnyen összeomolhat. Mind a családban, mind a munkahelyeden és az üzleti életben hatalmi csatározások robbanthatnak ki, de az sem kizárt, hogy olyan emberekkel szemben kell megvédened érdekeidet, akik nyomásgyakorlással vagy bűntudatébresztéssel próbálnak meg manipulálni. Kiszolgáltatottnak érezheted magad a hatalomnak, és még az is megeshet, hogy egy súlyos sorscsapás után mindent újra kell kezdened. Ugyanakkor elsajátíthatod a manipulációs játékszabályokat és a magad hasznára fordíthatod ezeket.

Kos (03. 21-04. 20.) Mind az irodában, mind a családban maradj ki az olyan hatalmi harcokból, melyekre esélyed sincs, hogy megnyerd, de a házadban igazán elférne pár gyerek.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazni veszélyes, ma senkiben sem lehet megbízni, és egy családi vagy házassági konfliktus kiszakíthat mindabból, ami eddig biztonságot jelentett számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Feszültségek keletkeznek a közös pénzügyi érdekeltségek vagy egy rendezetlen adósság miatt, a szex pedig könnyen válhat partnered manipulálásának eszközévé.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel tehetetlennek, megcsalatottnak, becsapottnak vagy reménytelenül kiszolgáltatottnak érezheted magad, félő, hogy az alkalmankénti összetűzés elkerülhetetlen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Már kezdted remélni, hogy sikerült megszabadulnod kollégád és rokonod zaklatásától, ma mégsem kerülheted el a manipulatív emberekkel való érintkezést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csak azt érzed, hogy igazad van, míg szeretteid azt, hogy elnyomod őket; ne menj bele hatalmi harcokba, és ne hidd, hogy az uralkodás együtt jár a szerelemmel!

Mérleg (09. 24-10. 23.) A főnököddel vagy gátlástalan rokonoddal kirobbanó hatalmi harc már csak következménye lesz anyagi függőségednek, amely zsarolhatóságba csaphat át.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne szimatolj mások után, de tárgyalásaidnak, megbeszéléseidnek sem szabad manipulatív játszmává fajulnia: élj egyenes módszerekkel, mellőzd a trükközést!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a Plútó és a Nap szembenállása szélsőséges pénzügyi fordulatokról gondoskodik, könnyen belekerülhetsz a pénzügyi függőség csapdájába.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel anyagi érdekeidnek érvényesítése során igen agresszívvé válhatsz, kerüld a hatalmi harcokat, és óvakodj attól, hogy övön alul üssél, vagy hátulról támadj.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hivatásod gyakorlása közben és a házasságodban is elutasítottnak érezheted magad, de a színfalak mögött ügyesen manipulálhatsz, ha erre van szükséged.

Halak (02. 20-03. 20.) Egyik barátságod vagy szakmai kapcsolatod átalakul, vagy végérvényesen félresiklik, és ha a szexuális összhang hiányzik, szerelmi életed is kiüresedik.

Ez is érdekelhet

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?