Minél elszántabb vagy, annál valószínűbb a siker - Egymondatos horoszkóp - március 5. vasárnap

2017.március.5.

A barátságos Mars-Szaturnusz rezgések a kitartás, a becsvágy, az állhatatosság, a szívósság, a felelősségvállalás és az önfegyelem szokására hívják fel figyelmedet. Ha elszántságod kitartással és cselekvéssel párosul, olyan erők indulnak be, amelyek segítenek az akadályok és buktatók leküzdésében. Bármiről legyen is szó, a siker ebben az időszakban annál nagyobb, minél elszántabban haladsz az utadon, és ha valamit akarsz, legyenek bármekkorák is a nehézségek, most nem adod fel, nem dobod be a törülközőt. Legyél állhatatos céljaid követésében!

Kos (03. 21-04. 20.) A külföldi munkavégzés vagy felsőfokú tanulmány, amibe most belevágsz, nemcsak anyagi sikerrel kecsegtet, hanem bizonytalanságérzetedet is megszünteti.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne kapaszkodj bele olyasmibe, ami végleg elveszett, de vedd számításba üzleti készségeidet és tudásodat, és azt, hogy mit kérhetnél értük cserébe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párkapcsolatoddal egy üzleti társulással összefüggő megoldatlan problémákkal küszködsz, most kapsz egy lehetőséget, hogy tiszta vizet önts a pohárba.

Rák (06. 22-07. 22.) Tekintsd kihívásnak munkádat, esélynek arra, hogy teljesítőképességedet növeld mindaddig, míg valaki teljesítőképességednek megfelelő pozíciót biztosít számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmádban, tanulmányaidban erőfeszítéseid megtérülnek, és ha tetteiddel is bizonyítod vonzalmadat, most biztos alapokra helyezheted a párkapcsolatodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hacsak nem rendelkezel elegendő tőkével, egy családi vagy üzleti vállalkozás felépítéséhez vagy a lakásvételhez, kénytelen leszel kölcsönt felvenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem helyeselhetsz fenntartás nélkül a párodnak, emeld ki azokat a pontokat, amelyekben egyetértesz, hogy csökkentsd a szakadékot az eltérő álláspontok között.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy a több pénz reményében munkahelyt változtatsz, de a szakmai és pénzügyi sikerhez vezető utat némi humorral nevezheted akár gátfutásnak is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai napon az akadályok leküzdéséből merített erő segít a sikerhez, szívós állhatatosságod kézzelfogható hasznot hoz, de a szerelemben is nyugodtan állj a pástra.

Bak (12. 22-01. 20.) Az élet túl rövid, semhogy ellenségeskedéssel tovább növeld családi gondjaidat: senki nem nyer a problémák elmérgesítéséből, a problémák megoldásra várnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Idősebb, karakteresebb, megbízható barátok mellett érzed magad biztonságban, akik ígéreteik végrehajtásában is erőteljesek, ugyanakkor kiszámíthatóak.

Halak (02. 20-03. 20.) Hivatásbeli célkitűzéseidet elszánt kitartással valósíthatod meg, és az anyagi ösztönzés hatékony motiváció lehet a többletfelelősség vállalása szempontjából.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói