Minél sikeresebb vagy a hivatásodban, annál több problémád lehet a magánéletedben - Egymondatos horoszkóp: Január 10.

2020.január.10.

A telihold a Rákban és a Bak jegyében lévő Nap és a Merkúr együttállása felhívja figyelmedet a munka és a családi élet között lévő feszültségre. Minél sikeresebb vagy a hivatásodban, annál több problémád lehet a magánéletedben, ezért próbáld megteremteni az egyensúlyt a karrier és a családi életed között. A Telihold arra emlékeztet, hogy a munka és a család egyaránt az életedhez tartozik. Váratlan érzelmi kitörésre is számíthatsz, elégedetlenkedsz, ha úgy érzed, hogy belekerültél a taposómalomba. Felébredhet benned a vágy, hogy többet kommunikálj, de a mai csillagállás elszalasztott hívásokat és üzleteket, félreértett üzeneteket, elfelejtett határidőket, kommunikációs problémákat jelezhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Most érdemes meglódítani karrieredet, de vigyázz, és gondolj néha arra, hogy akadnak a környezetedben olyanok, akik nem nézik jó szemmel nyomulós stílusodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy tervbe vett üzleti tárgyalás külföldi utazást tehet szükségessé, de mivel ma nehéz végleges döntést kicsikarni másokból, jó ötlet lenne elnapolni az utadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonaid zokon veszik, hogy számodra fontosabb a családi vállalkozás, mint bármilyen emberi kapcsolat; üzletkötéskor mellőzd az átvágási trükköket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd, hogy mások félresöpörjenek, és gondolj arra, hogy a viták nem nyerő helyzetek, el kell kerülni őket, de a túlzott engedékenységnek is nagy ára lesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nagy célok megvalósítására nincs lehetőséged, ezért elégedj meg a kicsi, ám azért fontos eredményekkel, de mindenben úgy járj el, ahogyan megígérted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Folyton azt hajtogatod, hogy a munkádnak élsz, ezért ne csodálkozz, ha kedvesed elhúzza a száját, hiszen tisztában van vele, mi az ő szerepe a te szakmai világodban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ugorj fejest egy előnytelen megállapodásba, és ne hagyd, hogy egy okvetetlenkedő rokon elrontsa a napodat, bosszankodás helyett nézd őt levegőnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sokan keresnek meg üzleti ötletekkel, állásajánlatokkal, ez annak a jele, hogy bíznak kitűnő képességeidben, de ma a szavahihetőségedet is bizonyítanod kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csodálattal adózol párod tehetségének, hogy képes csak a pénzszerzésre összpontosítani, de bosszankodsz is amiatt, hogy nem nyit vitát a döntéseiről.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma szükséged van másokra: fontos emberekkel ismerkedhetsz meg, és kihasználhatod, hogy szexepiled hasznos figyelemelterelő az üzleti tárgyalásokon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Még ha tehetetlennek érzed is magad egy helyzetben, jó, ha beszélsz a vele kapcsolatos gondolataidról, ám ha elutasító választ kapsz, ne vedd személyes sértésnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Furcsamód a barátoknál vagy a pasidnál otthonosabban érzed magad, mint a saját lakásodban, de ne akard nősülésre, összeköltözésre kényszeríteni a Nagy Őt.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!