Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?

2019.március.31.

Közeleg április, és valószínűleg már rég elfelejtetted az újévi fogadalmaid. Ez viszont nem jelenti azt, hogy túl késő van ahhoz, hogy elgondolkodj a 2019-es pénzügyeiden. Nem mellesleg itt az adóbevallási szezon, ami nagyszerű alkalom arra, hogy valóban elgondolkodj az anyagi helyzeteden. Hogy mi vár rád, milyen esetleges nehézségekre vagy bónuszokra számíthatsz, ahhoz most utat mutatnak a csillagok. Alapvetően pénzügyi szempontból ez a fejlődés éve, de persze rajtad áll, hogy a jó csillagállásokat tényleg ki tudod-e aknázni.

Mit ígérnek a csillagok a pénzügyeidben?
Fotó: Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.)

A nagy döntésekkel, amiket a karrieredben fogsz meghozni, jó esélyed van arra, hogy jelentős pénzösszeg is álljon a házhoz. Idén szembe kell nézned néhány váratlan kiadással és pénzügyi nehézséggel, így a gyorsan jött bevételből csak később fordíthatsz arra, amit igazán szeretnél. Újradefiniálhatod, mennyit érnek az erőforrásaid, az önértékelésed és az, amit akarsz. A jó hír az, hogy az általad tervbe vett változtatásokat véghez is tudod vinni.

Bika (04. 21-05. 20.)

Ha házasságban vagy hosszú távú párkapcsolatban élsz, akkor megerősödhet az anyagi biztonságod azáltal, hogy a partnered jövedelme jelentősen növekedni fog. Ha egyedülálló vagy, akkor is váratlan pénz állhat a házhoz biztosítás útján, örökség által, megtérülő pénzügyi befektetéssel, kölcsönnel vagy komoly jutalékkal. Figyelj arra, hogy ne költs többet annál, amit megengedhetsz magadnak, hiszen nem lenne jó vége, ha hitelcsapdába kerülnél.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ha több figyelmet fordítasz a pénzügyeidre, emellett pedig felelősségteljes is vagy, esélyed van arra, hogy több pénzt szerezz. Ha felmerül az adósság kérdése, komolyan el kell gondolkodnod azon, hogyan forgathatnád jobban a pénzed. Ha másokkal osztozol a pénzügyi kötelezettségeiden, és többet fizetsz, mint a méltányos részesedésed, akkor itt az ideje egy komoly beszélgetésnek a készpénzről és a felelősségről. Itt az ideje, hogy meggyógyítsd a szűkösség okozta sebeidet.

Rák (06. 22-07. 22.)

A karriered instabilitása miatt az anyagi helyzeted is instabilnak érezheted. A pénzügyeid azonban, akárcsak a karrierlehetőségeid, javulni fognak. A pénzügyi kilátásaid attól is függenek, mennyire értékeled önmagad és a készségeid. Mindig légy tisztában azzal, mik az igazi értékeid.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

A szórakozás és a kaland tölti ki az éved nagy részét. Na hagyd azonban, hogy túl nagy kiadásokba bocsátkozz, mert olyan költségek és számlák is jelentkezhetnek, amikre még nem is számítasz. Ne okozz magadnak felesleges stresszt. Csak úgy kérj pénzt valakitől, ha biztos vagy benne, hogy vissza is tudod fizetni.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Az év első negyedében kissé ingatagok voltak a pénzügyeid, de a tavasz hátralévő részében javulás várható. Hogy biztos anyagi hátteret teremts, hozz létre egy otthoni vállalkozást vagy valami olyasmit, amiben igazán látsz potenciált. A szakmai hírneved is fellendül, esélyed van arra, hogy új munkát szerezz vagy fizetésemelést kapj, ebben pedig ismerőseid is segítségedre lehetnek. Az internet erős segítség lehet ahhoz, hogy felfedezzék szakmai készségeidet, ne félj élni a lehetőségekkel.

Fogadd meg ezeket és az életed kiegyensúlyozottabb lesz

Fogadd meg ezeket és az életed kiegyensúlyozottabb lesz

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Ez az év remek esélyt ad arra, hogy adósságmentessé tedd magad. Lehetséges, hogy olyan pénzforrás lesz segítségedre, amire egyáltalán nem is számítasz. Ha másokkal is megosztod, hogy anyagi nehézségekkel küzdesz, akkor könnyebben orvosolhatod a problémát. Ne feledd, újra kell építened az anyagi biztonságod.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Idén több állásajánlatot is kapsz, ha pedig jól választasz, a pénzügyi helyzeted is jelentősen javulhat. Ha elhiszed magadnak hogy megérdemled és helyén van az önértékelésed, felfelé fog ívelni az utad. Ha pedig már jó bevétellel rendelkezel, akkor ne feledkezz meg róla, hogy nem szabad túlzásba esned a kiadásokkal.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Minden utadba kerülő szakmai lehetőséggel jó esélyed van arra, hogy meghaladd a pénzügyi céljaid. Esélyed van felépíteni az anyagi biztonságod, de soha ne feledkezz meg az értékeidről. Törekedj a stabilitásra.

Bak (12. 22-01. 20.)

A szokásosnál jobban összpontosítasz a pénzügyeidre. Fontos számodra, hogy megbecsüljenek a munkahelyeden, de soha ne feledd a méltóságod és azt, hogy milyen célokat akarsz megvalósítani. Az sem kizárt, hogy idén te fogsz pénzügyi támogatást nyújtani másnak, de csak annak segíts, akire te is feltétel nélkül számíthatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Ha egyedül tartasz fenn egy háztartást vagy a családtagjaid túlságosan függenek a pénzügyi támogatásodtól, akkor idén a tudtukra kell adnod, hogy szükséges néhány változtatás hogy könnyíts a pénzügyi terheiden. Ugyanakkor a pénzügyi helyzetedben fellendülés állhat be idén, mert lehetőséged lesz együtt dolgozni befolyásos emberekkel, akik jó irányba terelik a karrieredet.

Halak (02. 20-03. 20.)

A pénzügyi reményeid és kívánságaid valóra válhatnak idén, de ehhez elengedhetetlen a bizalmad és a kockázatvállalásod. Nem kizárt, hogy a munkahelyeden előrébb léphetsz a ranglétrán. Ha az anyagi helyzeted az utóbbi időben bizonytalan volt, akkor higgy abban, hogy ez az állapot már nem fog sokáig tartani. Győzd meg magad arról, hogy amibe az idődet és az energiádat fekteted, meg fog térülni és eléred azt, amit igazán akarsz.

Ez is érdekelhet

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR